Pikaiset kuulumiset ja tärppejä NGC:n ystävämyyntiin :)

Jos viime viikko oli kiireinen, niin tämä ei kyllä häviä sille yhtään :D Häähumu kiihtyy ja huomenna minulla on kunnia seistä ystäväni rinnalla hänen elämänsä tärkeimpänä päivänä <3

Blogin päivitys on siten jäänyt vähän vähemmälle huomiolle, mutta onneksi paluu normaaliarkeenkin koittaa joskus ;)

Halusin kuitenkin muistuttaa Natural Goods Companyn ystävämyynnistä, joka on parhaillaan käynnissä ja jatkuu aina sunnuntaihin saakka. Sivustolla on tuntuvia tarjouksia Zuiin meikeistä, Madaran sekä Neal’s Yard Remediesin tuotteista ja monesta muusta.

Erityismaininnan ansaitsee Triumph & Disaster, joka on peräti 60% alennuksessa. Ostin miehelleni viime syksynä sarjan kasvovoiteen, ja hän on sitä ahkerasti käyttänyt (sopivaan saumaan tuli tämä ale, onkin aika tilata jo uusi). Kokeilin voidetta kerran myös itselleni, eikä se ollut ollenkaan huono :D

Sarjaan kuuluu myös ehkä coolein kuorintavoide ikinä. Pakkaus noudattelee koko sarjan muidenkin tuotteiden lailla hyvin miehekästä linjaa, ja itse voide on mustaa..! Ehkä tässä on haluttu luoda sellaista autonrassailutunnelmaa?

Nyt kutsuvat kaason velvollisuudet <3 Ensi viikolla palailen taas koneelle, ajattelin vilauttaa täällä meidän omia kutsujamme nyt kun ne ovat jo vieraiden käsiin ehtineet. Instagram varmasti päivittyy viikonlopun aikana ;) 
Kuvat: Natural Goods Company 
Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *