Suurennuslasin alla: ruokaostokset

Myönnän sen ihan suoraan ja kiertelemättä: olen ostoskärrykyylä. Vilkuilen muiden ihmisten ostoksia kaupassa, kassalla ja siinä jonossakin. Tiedän, että se on joidenkin mielestä sopimatonta ja paha tapa. En ole kuitenkaan aktiivisesti pyrkinyt tapaani muuttamaan (ja hankalaahan sen olisi kaupassa silmät kiinni kävellä). Anna mun treenaa-blogin Anna postaili muutama viikko sitten ostoskärrynsä sisältöä, ja haastoi minut tekemään saman. Postauksen teko vähän viivästyi, tässä kun on ollut näitä muuttujia…

Maanantaina kauppaan mennessäni tämä juolahti taas mieleeni, ja koska olin menossa viikonloppureissumme jäljiltä tekemään vähän reilumpaa täydennystä jääkaappiin, ajattelin että nyt olisi hyvä sauma :)

Kävin sekä Prismassa että lähi-K-kaupassa, koska Prismasta ei saa reilun kaupan kaakaojauhetta järkevään hintaan (niin!).

Tätä kaikkea ei ole tarkoitus syödä tämän viikon aikana, vaan esimerkiksi nuo Quorn-pussit ovat menossa täydentämään pakastimen proteiinivajetta ;) Huomioitavaa on myös se, että maanantaina oli yövuorojen aloituspäivä, jolloin tuollaisten välipalaratkaisujen määrä ostoskorissa lisääntyy (huomaatko, miten tulee tarve selitellä :D).

Otin ostoskuiteistakin kuvat, niin ei tarvitse arvailla mitä kaikkea tuolla alimmaisena on ;)

Ostokset tekivät siis hieman alle 80 euroa. Tänään kävin töihin tullessa hakemassa vähän lisää eväitä, ja bongasin aleprosentein laputettua Naapurin Maalaiskanaa (pakastimeen nekin pääsivät). Yritän aina hyödyntää päiväysalennuksia, koska -30% jo oikeasti tuntuu loppulaskussa, varsinkin jos on kyse arvokkaammasta tuotteesta.

Näyttääkö tutulta vai todella oudolta? Myöntääkö kukaan tiirailevansa toisten ostoskoreihin? ;)

2 Comments

  1. 13 huhtikuun, 2016 / 5:24 pm

    Hei kiva kun tartuit haasteeseen! :) Ja kiitos kun muistutit noista Go Oneista, niitä on pitänyt testata jo vaikka hurukauan :)

    Laputetut tuotteet kunniaan, ihan ehdottomasti!

  2. 13 huhtikuun, 2016 / 6:36 pm

    Ne on minusta ihan käteviä :) Ainoana "miinuksena" noissa on järjetön määrä hilloa pohjalla, toki siitä voi osan jättää syömättä ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *