Vapaalle.

Kolmen yön jälkeen on taas vapaa-ajan vuoro. Ajattelen sen näin siksi, että öiden välinen aika on jatkuvaa kellon tuijottelua, eikä sitä oikein miellä vapaa-ajaksi vaikka kotona olisikin.

Nukkumaan!

Maanantai on monelle viikon ensimmäinen työpäivä, mutta sattuneesta syystä minulle sillä ei ole työn kannalta mitään merkitystä. Minulle se tarkoittaa agilitytreenejä. Oikeastaan se on ainoa viikottain toistuva säännöllinen asia elämässäni :D

Kisu etualalla, Figo takana. Sadetakit Hurtan.

Illaksi vielä shoppailuvinkki: Natural Goods Company aloitti syysalen, jossa tuotteita on myynnissä jopa -60% alennuksella! Ainakin Haut-Ségalan öljyistä ja kukkaisvesistä oli ihan reippaat alennukset. Zuiin meikeistä oli raapaistu 10 pinnaa pois, mikä on varmasti turvallinen määrä, koska isommalla alennuksella varasto saattaisi tyhjentyä :D Lisäksi jos haluaa ennakoida ensi kesää (tai laukut ovat jo pakattuna reissua varten), niin Biosoliksen aurinkovoiteet ovat puoleen hintaan.

Itse ajattelin kotiuttaa ainakin Khadin tasapainottavan hiusöljyn, jota ainakin Katjan blogissa on hehkutettu. Pitää tehdä tästä hiusprobleemasta joku kooste sitten kun tunnelin päässä alkaa näkyä valoa. Ja siis minunhan PITI pidättäytyä kosmetiikkaostoksista ennen I love me- messuja, mutta ei kai akuuttia hätää lasketa?

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *