Vapaapäivä – hemmottelupäivä :)

Kuukauden alku on ollut aika työntäyteinen, tein käytännösssä kahdessa viikossa kolmen viikon työt, välissä oli kyllä pari vapaapäivää mutta sairastuin sopivasti niiden ajaksi. Ja vapaapäivinä sairastamista ei mielestäni voi varsinaisesti vapaa-ajaksi laskea.

Nyt on kuitenkin vuorossa pitkä vapaa, ja kävin sen kunniaksi kampaajalla. Tyvikasvu oli alkanut näyttää jo vähemmän viehättävältä, joten oli aika hankkiutua siitä eroon. Edellisestä kerrasta menikin puolisen vuotta :D Tyven raidoitus on kätevä tapa pitää yllä vaaleaa väriä ilman, että altistaisi ihoa väriaineelle.

Riittävän pitkä juurikasvu?

En ole kampaamon asiakkaana helpoimmasta päästä. Olen hyvin tarkka hiuksistani, ja vaikka selailen tuolissa istuessani lehteä, pidän kampaajan työstentelyä tarkasti silmällä. Ja sanon, jos en pidä jostakin. Minulla on kaksi luottokampaajaa, jotka tuntevat minut ja etenkin hiukseni hyvin, joten heidän käsittelyssään uskallan reutoutuakin. Suosittelen muuten lämpimästi kahta luottokampaajaa, koska jos toinen jää syystä tai toisesta pidemmälle lomalle, ei tarvitse paniikissa etsiä uutta ja itkeskellä pilalle mennyttä tukkaa. Trust me, olen kokeillut molemmat vaihtoehdot ;)

Kiitos Elisa <3 Ja minulla ON tässä sitten toppi päällä, se vain rajautui kuvan ulkopuolelle :D

Sain käsittelyn lopuksi vielä kiharat, ja huokailin taas GHD-raudan perään. Liukuu hieman toisella tavalla hiuksissa kuin ikäloppu Remingtonini… Mutta Kampaamo Meriian Elisa teki jälleen erinomaista työtä :) Voin olla taas huoleton blondi jonnekin helmi-maaliskuulle asti.

Kävin myös vähän ostoksilla. Ihan vähän vain, koska tulossa on pikkujouluja ja muuta mukavaa, eikä vaatekaapissa tietenkään ole mitään… muuta kuin vaatteita, joista huolestuttavan suuri osa on ”ehkä joskus” -tunnisteella. Edessä on siis vaatekaapin siivous entistä armottomammalla otteella.

Vero Modasta löytyi tämä kiva toppi. 

Parhaat ostokset tulee tehtyä aina, kun ei varsinaisesti etsi mitään. Niin kävi tälläkin kertaa. Vaatekauppojen lisäksi kävin sisustusliike H&B Homessa, ja löysin mystisen tuotteen, jollaisesta en ollut aiemmin kuullutkaan! Kirjoittelen siitä lisää myöhemmin (testaan ensin, onko se kehujensa väärti).

Nyt on vuorossa kulhollinen Jymyä ja eilinen Greyn Anatomia (jei!), joten hyvää yötä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *