Absolution La Solution + Controle Skin Booster vs. Juice Beauty Blemish Clearing serum

Raskaampien asioiden jälkeen sopivan tehokasta aivojumppaa on ruotia vähän kosmetiikkaa. Puhdistavat seerumit ovat edelleen yksi tärkeimmistä käyttämistäni tuoteryhmistä, kiitos wannabe-teini-ihoni. 
Käytän tällä hetkellä kirkastavaa/puhdistavaa seerumia ennen nukkumaanmenoa kasvoöljyn alle. Tuotteista viimeisin on jokin aika sitten viimeisimmän pisaransa luovuttanut Absolution, sitä ennen käytössäni oli Juice Beautyn puhdistava seerumi. Molemmat tuotteet ovat saaneet osansa bloginäkyvyydestä, ja yleensä arviot ovat olleet positiivisia (ostin kummatkin ns. sokkona palautteen perusteella).

JB:n seerumi kirkastaa ihoa hedelmähappojen ja salisyylihapon voimalla. Rauhoittavana aineena toimii aloe vera. Lisäksi tuotteessa on ubikinonia ja C-vitamiinia, jotka jälleenmyyjä Naturellen mukaan uudistavat ihoa. Seerumi kesti käytössäni melkein puoli vuotta.

Miedosti hedelmäiseltä tuoksuva seerumi tuntuu iholla todella miellyttävältä, jopa siinä määrin, että tulee mieleen voiko se olla tehokas ollenkaan. Olisin helposti voinut kuvitella sen olevan pelkkä kosteuttava seerumi, niin pehmeäksi se ihoni jätti. Tähän tuote sitten minun osaltani ikävä kyllä kompastuikin. Jos haluan kosteuttavan seerumin, ostan sellaisen. Kirkastavalta odotan enemmän potkua.

Absolutioniin latasin heti kohtaisen kovat odotukset ihan jo hinnankin puolesta; litrahinta on Juice Beautyyn verrattuna moninkertainen ja pakkauskoko vain murto-osa edellämainitusta. Osannette arvata kuinka kävi riittoisuusasian kanssa?

Tässäkin seerumissa on aloe veraa, ja ainesosalista jatkuu rosmariinin ja salvian voimin. Mielenkiintoisena ainesosana toimii propolis, jonka lisäksi Naturellen sivuilla mainitaan kummallisuudet Crajiru ja Tepescohuite. Öh..? Aivan sama, jos ne toimivat, ajattelin katsellessani meikittömiä kasvojani peilistä.

Ja voihan. Kun minä en löydä tästä mitään paljoakaan hyvää sanottavaa. Ensinnäkin, seerumin koostumus on hyvin erikoinen. Se on väriltään ruskeaa, ja levittäessa tulee mieleen, että kasvot jäävät ikään kuin likaisiksi. Koostumus ei ole aivan sileää, vaan sormissa tuntuu pienen pieniä hiukkasia. En tiedä, onko niiden funktio toimia mietona mekaanisena kuorintana, jotta tehoaineet pääsevät imeytymään paremmin? Paras kohta tuli kuitenkin silloin, kun oli aika viimeistellä homma kasvoöljyllä. Seerumilla oli tapana alkaa rullata öljyn alla..! Mahtavaa :D Tietenkin myös pienen pakkauskokonsa ansiosta (15 ml) se kesti käytössäni vain vähän yli kaksi kuukautta, mutta en voi sanoa olleeni harmissani kun se muutama viikko sitten loppui.

Absolution-töhnää.

Vähän yllätti, ettei kumpikaan suosikkiseerumi lunastanut paikkaansa ”voi ostaa milloin tahansa lisää”-tuotteiden joukossa, vaan päätyivät kertakäyttöisten kastiin. Jälleen erinomainen esimerkki siitä, kuinka eri tavalla koemme tuotteet ja niiden toimivuuden :)

Näiden seuraaja on ollut käytössä nyt reilun kuukauden, kirjoittelen siitä myöhemmin keväällä. Osaatko arvata mikä se on? ;)

6 Comments

 1. 28 maaliskuun, 2016 / 5:38 pm

  Mä olen ollut niin ihastunut Absolutionin tuotteisiin, että mielenkiinnolla luin sun kokemuksia tuosta seerumista. Harmi, ettei sulla toiminut! Mutta sepä vasta olisikin, jos kaikki tuotteet aina olisi kaikki yhtä loistavia kaikkien iholla :D

 2. 28 maaliskuun, 2016 / 9:34 pm

  Mä olen käyttänyt jo toista pulloa Juice Beautyn seerumia ja tykännyt. Mutta olen toisaalta samaa mieltä, että siinä saisi olla enemmän potkua, mutta toisaalta ihan hyvä, ettei iho joudu liian kovalla koitokselle liiallisen puhdistavuuden takia.

 3. 28 maaliskuun, 2016 / 11:49 pm

  Se tekisi kosmetiikan valmistuksen kovin helpoksi :D Jostain syystä minua ja Absolutionia ei ole tarkoitettu yhteen, sarjan päivävoidekin on unohtunut jonnekin kaapin perälle kun se oli jotenkin liian raskas… Pitää siirtää se hiljaa miehen purkkien joukkoon :D

 4. 28 maaliskuun, 2016 / 11:52 pm

  Siis kyllähän minäkin periaatteessa voisin tuota JB:a ostaa lisää, ihan jo halvan hinnankin vuoksi. Ja varsinkin sitten, kun toivottavasti joskus tulevaisuudessa iho olisi paremmassa kunnossa eikä sitä tarvitsisi hoitaa niin "tehokkaasti".

 5. Johanna
  4 huhtikuun, 2016 / 2:13 am

  Luin kirjoituksesi pillereiden lopettamisesta ja osui ja upposi. Lopetin pillerit 12 vuoden käytön jälkeen ja vaihdoin hormonikierukkaan (huomattavasti pienempi määrä hormoneita ja vaikuttaa vain paikallisesti, ei koko kehossa) viime kesänä ja ihan sama juttu tapahtui minulle.

  Aiemmin minulla on ollut kuiva hiuspohja, kuiva, herkkä iho, ehkä yksi finni puolessa vuodessa. Noh, sehän muuttui :D Hiusten rasvoittumisen huomasin ensin, ihon muutokseen meni muutama kuukausi. Tuntuu että on ihan hukassa kun iho on koko elämän ollut todella kuiva ja olen etsinyt ja käyttänyt vain rasvaisimpia voiteita. Nyt ihoni on selvä sekaiho. Posket ja nenä ovat pysyneet samanlaisina, kuivina ja punoittavina, mutta otsa ja leuka ovat kyllä muuttuneet radikaalisti. Otsa rasvoittuu todella nopsaan ja kerran kuussa räjähtävät finnit. Huomasin juuri että myös kliseinen rasvaisen ruuan syönti räjäyttää potin, ennen ei ollut mitään vaikutuksia. Leuassa on pysyvää tukkeumaa ja kerran kuukaudessa kipeitä patteja.

  Tuntuu että nyt keväällä ilmojen lämmetessä rasvoittuminen on myös pahentunut. Olen tutkinut seerumeita ja olin lähellä ostaa tuon Absolutionin, onneksi en :) Herkän ihoni takia päädyin Pain seerumiin ja naamioon, arvostelut erityisesti seerumilla ovat todella lupaavat. Laitoin tilaukseen myös matkapakkauksen tasapainottavasta linjasta. Pai sarjana on tuttu ja toimii herkälle iholleni. Toivon että se lempeästi mutta tehokkaasti myös auttaa tämän "uuden" ihon kanssa.

  Löysin blogisi juuri vahingossa, mutta jään innolla seuraamaan :)

 6. 4 huhtikuun, 2016 / 1:08 pm

  Kuulostaa niin tutulta, varsinkin tuo kerran kuukaudessa tuleva räjähdys :D Pai on minullakin ollut mielenkiintoisten tuotesarjojen listalla, pitää perehtyä siihen joskus tarkemmin. Tervetuloa seuraamaan :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *