Benecos kulmageeli – vuoden 2019 THE Meikkitapaus

Syksyn alussa alkoi tipahdella postauksia Benecosin uudesta kulmageelistä. Erittäin positiivisia sellaisia. Kurvasin siis tuotapikaa kauppareissulla Tokmannin kautta ja kävin hakemassa itselleni kulmageelin värittömänä ja ruskeana sävyssä Ash Brown. Ostin samalla testiin myös kulmakynän, koska ”jos nyt kerran testataan kulmageeli niin täytyyhän samalla tietää onko näistä kynistä mihinkään”.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Benecos Kulmageeli

Benecos Kulmageeli Clear

Pitemmittä puheitta totean heti alkuun, että tätä kulmageeliä ei ole hehkutettu turhaan. Mukaan voidaan laskea kaikki kokeilemani synteettiset ja luonnonkosmetiikan kulmageelit, ja tämä peittoaa ne kaikki 6-0!

Koostumus on geelimäinen, mutta muuttuu levitettäessä enemmän vahamaiseksi. Aine todellakin pakottaa kulmakarvat ojennukseen, eikä vain pyri siihen. Harja on pieni, suorastaan söpö, ja sillä saa tehtyä tarkkaa työtä pientenkin yksityiskohtien kanssa. On makuasia, haluaako käyttää väritöntä vai värillistä geeliä. Itse tykkään käyttää tätä väritöntä arkimeikissä.

Kulmakarvat luonnontilassa ilman kestovärjäystä. Yhtä vahvat kuin ripsetkin :D
Kevyt fiksaus kulmakynällä ja kirkkaalla geelillä: heti parempi!

Benecos Kulmageeli Ash Brown

Värillisiä kulmageelejä on kaksi, kokeilemani viileänsävyinen ruskea Ash Brown ja sitten lämpimämmän sävyinen Brunette. Ash Brown on juuri sellainen täydellisen viileä sävy, joka sopii suomalaiseen iho- ja hiussävyyn. Geelissä on väripigmenttiä aika reilusti, eli topakalla annostelulla kulmiin saa hyvinkin dramaattisen ilmeen.

Benecos Kylmäkynä sävyssä Brown + Kulmageeli sävyssä Ash Brown
Tarkasti katsomalla huomaa kulmakarvoihin kiinnittyneen geelin, mutta yleisilmeeseen se ei vaikuta.
Kulmageeli sävyssä Ash Brown (alla kulmakynä).

Benecos Kulmakynä

Benecos kulmakynä Brown

En oikeastaan enää yllättynyt, että tykästyin todella paljon myös Benecosin kulmakynään. Käyttämäni sävy on nimeltään Brown ja se on ei enempää eikä vähempää kuin täydellinen. Pitkästä aikaa -oikeasti, vuosiin- en malttaisi pitää näppejäni erossa teroitettavasta kulmakynästä. Olen niin pitkään tykännyt käyttää sellaisia kierrettäviä, kuten kestosuosikkini Zuii tai Nyxin Micro Brow, etten olisi enää uskonut palaavani käyttämään tavallista kynää.

Ai niin, melkein unohdin mainita! Tuotteiden hinnoittelu! Tämä on hyvä ottaa esille näin erikseen, koska halpa tuote ja erittäin hyvä ja halpa ovat harvoin samaan aikaan ostoskorissa :D Benecosin kulmageeli maksaa 5,99 euroa ja kulmakynä 5,90 euroa. Ei ollenkaan paha :)

Benecosin tuotteita saa onneksi hyvin kattavasti niin verkkokaupoista kuin kivijalkamyymälöistäkin. Jälleenmyyjät löydät tästä linkistä. Joensuun seudulla paras valikoima löytyy Tokmanneilta, ja näköjään myös S-marketeista löytyy merkin tuotteita.

Joko sinä olet ehtinyt kokeilla tätä kulmageeliä? Kerro myös, jos minun pitäisi tietää joku muu Benecos-helmi, jota en ole tajunnut kokeilla ;)

4 Comments

  • Elina
   Kirjoittaja
   22 marraskuun, 2019 / 5:54 pm

   Ota ihmeessä, tämän jälkeen ei ole paluuta :D

 1. 22 marraskuun, 2019 / 3:21 pm

  Aika kivalta tuotteelta vaikuttaa! Itse käytin pitkään Tarten kulmageeliä joka nyt pari päivää sitten loppui. Se oli itse asiassa ensimmäinen kulmageeli tuttavuuteni ikinä ja tykästyin kyllä kovasti siihen että kerrankin kulmat pysyi koko päivän siistinä eikä sojottanut minne sattuu. Ehdottomasti ostan uudenkin kulmageelin nyt loppuneen tilanne. Kiitos vinkistä, harkitsen tätä tuotetta jos saan jostain käsiini!

  • Elina
   Kirjoittaja
   22 marraskuun, 2019 / 5:55 pm

   Olepas hyvä! :) Onneksi Benecosin saatavuus on aika hyvä nykyisin, niin ei tarvitse suurennuslasin kanssa etsiä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *