Black Fridayn olennaisimmat

Black Friday tulee taas! Ainakin minulle se on hyvä muistutus siitä, että jos haluaa olla joululahjojen kanssa yhtään ajoissa, niin nyt olisi hyvä aika aloittaa :D  Kokosin alle omia suosikkejani verkkokauppojen tarjouksista <3

*mainoslinkki

Kosmetiikka

Mádaran verkkokaupassa* on kaikki tuotteet -40%

Joliella on isommat, 30% alennukset muunmuassa Evolven, Rahuan, Iroisien, Sóleyn ja NYR:n tuotteista. Lisäksi mainitsemisen arvoista on 25% alennus uutuusmerkki Inari Cosmeticsin sekä Pain tuotteista. Kaupasta löytyy tuotteita myös 20% alennuksella.

 

Biodellysta* saat kaikista tuotteista -20% koodilla biodellyblack18.

Korealaiseen kosmetiikkaan erikoistuneessa Bearelissa tuotteiden hintoja on pudotettu 25-50%. Omista suosikeistani Bentonista ja Misshasta (sheet maskit!) saa 25% alennuksen, ja Mizonista -30%.

House of Organicilla on tuotteita jopa 70% alennuksessa (ja sen huomaa, sivut toimivat tällä hetkellä hieman huonosti).

Ravintolisät

Hyvinvoinnin tavaratalo on aina isosti mukana alennuskarkeloissa, eikä petä tänäkään vuonna:

Erityisesti minua ilahdutti vauvojen vastustuskyvyn huomiointi: Bioteekin Probiootti Babyn (D-vitaminoitu) saa omakseen alle viidellä eurolla (ovh 14,95)! Kokonaisista tuotemerkeistä Pharma Nordin (25-40%) ja Hankintatukun (30%) hinnoista on edellämainitut prosentit pois lähes kaikista tuotteista.

Sen kaikista fiksuimman D-vitamiinin saa tällä hetkellä halvimmalla Sinun Apteekista <3

Puhdas +:n omassa verkkokaupassa on kaikki tuotteet -35% koodilla FRIDAY35 ja ilmainen toimitus! Itseäni kiinnostaisi ainakin kokeilla heidän uutta kollageenijauhettaan, johon on lisätty mukaan myös kukonhelttauutetta. En ole aiemmin kuullut että sitä voisi käyttää suun kautta, mielenkiintoista! Toinen tuote ostoskorissa olisi ehdottomasti mikroneulain, jota en ole vielä päässyt kokeilemaan. Hehkutuksesta päätellen olisi jo pitänyt :D

Puhdistamolla on kaikki tuotteet vähintään -30%. Jos se uusi supersinkki jäi messuilta saamatta, nyt on uusi tilaisuus saada se näppiin vähän halvemmalla ;) Tietenkin myös kookosvesivarastoa kannattaa täydentää – 12-packin saa 15 eurolla, eli hintaa on pudotettu peräti 40%!

Koti

Tänään tuntuu olevan hyvä päivä ostaa mattoja ja peittoja :D Mainoslehdistä päätellen niitä saa puoleen hintaan vähän joka paikasta.

Me suunnataan Giganttiin hyödyntämään tämä tarjous. Omatoiminen Electrolux Pure i9 ehti olla käytössä muutaman viikon, muttei ollut se oikea meille. Postailen näistä tarkemmin sitten kunhan nähdään onko Roomba maineensä veroinen :)

 

Kommenttiboksiin saa ilmiantaa lisää kovia tarjouksia! Ihanaa viikonloppua <3

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *