Cattierin kevätuutuus: bifaasinen meikinpoistoaine

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Cattier Paris on erityisen tunnettu erilaisille ihotyypeille suunnatuista savinaamioistaan (jotka näin sivuhuomautuksena ovat aivan ihania!), mutta merkin alta löytyy paljon muutakin huomioimisen arvoista. Keväällä Cattier lanseerasi uuden meikinpoistoaineen, josta oli helppo ennustaa hittiä. Se noudattelee vallalla olevaa kaksifaasisten putsareiden trendiä, ja syystä: miksi keksiä pyörää uudelleen? Olen saanut tuotteen testattavaksi maahantuojalta.

Cattier silmämeikinpostoaine

Cattier Biphase Makeup Remover

Lupaus: Poistaa tehokkaasti myös pitkäkestoisen ja vedenkestävän silmä- ja huulimeikin. Sisältää ruiskaunokki- ja ruusu-uutteita, jotka poistavat turvotusta ja rauhoittavat silmänympärysihoa. Sopii herkälle iholle ja piilolonssien käyttäjille.

Tärkeimmät ainesosat: Vesi, auringonkukka- ja jojobaöljy, sekä yllämainitut kukkaisuutteet.

Cattier silmämeikinpostoaine

Minun arkikäytössäni tällaisella järeämmällä öljy-vesi-putsarilla on tasan yksi tehtävä: poistaa vedenkestävä ripsiväri silmistäni pois. Olen viime aikoina joutunut lisäämään vedenkestävän ripsarin käyttöä pysyvyysongelmien vuoksi, joten tehokas puhdistusaine on välttämättömyys.

Jotta voisin luotettavasti verrata Cattierin putsaria muihin vastaaviin, minun pitäisi kokeilla niitä samaan aikaan ja verrata kumpi silmä puhdistuu nopeammin. Harmillisesti kaapistani ei tähän hätään löytynyt muita vastaavia tuotteita, joten mennään muistin varassa :) Vaikka äkkiä voisi luulla, että tuollaiset vesi-öljy-seokset ovat kaikki samanlaisia, niin ainakaan oma kokemukseni ei tue tuota ajatusta. Eroja löytyy niin meikinsulamisnopeudesta kuin silmätuntumasta, ja kyseiset seikat ovat tietenkin niitä tärkeimpiä, kun valitaan (silmä)meikinpoistoainetta.

Cattier silmämeikinpostoaine

Cattierin meikinpoistoaine on todella hyvä. Mistään turvotustenpoistosta en tosin osaa antaa arviota. Ehkä silmäni eivät ole olleet niin turvoksissa, että huomaisin eroa. Mutta öljymäisestä koostumuksesta huolimatta se ei ärsytä silmiäni lainkaan ja tosiaan liuottaa raskaammankin meikin käden käänteessä. Napakymppi!

Yritin miettiä aiemmin testaamiani meikinpuhdistustaineita vastaavalla koostumuksella, ja lähimmäksi osuu Melvitan Bouquet Floral, josta kirjoittelin muutama vuosi sitten.

Cattier silmämeikinpostoaine

Cattieria saa täältä Joensuun seudulta vähän huonosti kivijalkamyymälöistä, mutta verkkokaupoista sitä löytyy ainakin Eleveniltä ja Hyvinvoinnin tavaratalosta -jälkimmäisestä kolmekymmentä senttiä halvemmalla. Putsari maksaa paikasta riippuen hieman alle 17 euroa (tuotekoko 150 ml, eli litrahinta on 112 euroa), joten se sijoittuu hieman arvokkaampien tuotteiden hintaluokkaan.

Onko Cattier sinulle tuttu brändi? Kiinnostaisi kuulla muita hyviä tuotebongauksia, joten jaa tietosi kommenttiboksiin :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *