Ekopharma uusii hiustuotteet kautta linjan: raporttia luvassa NYT!

Ekopharman hiustuotteita on saanut kampaamoista jo vuosia, mutta nyt ne ovat kokeneet todellisen faceliftin! Hiustuotteet ovat luonnonkosmetiikan kentällä yksi haastavimmista tuotealueista, koska kuluttajien vaatimukset niiden ominaisuuksista olisi kaikista helpointa toteuttaa synteettisillä ainesosilla (monelta osin tämä pätee kyllä myös ihonhoidossa ja etenkin värikosmetiikassa). Ekopharma onkin tehnyt todella hienoa työtä valmistaessaan moderneja tuotteita, jotka soveltuvat vaativaankin makuun!

Ekopharma Tyrni Korjaava Tehohoitonaamio

Sain kokeiltavakseni tuotteita omalle hiustyypilleni (pitkä, raidoitettu, laineikas hius). Joukossa on yksi uutuustuote, joka pistää silmään heti: hopeajauhe! En ole nähnyt moista millään merkillä aikaisemmin! Keltaisuutta taittavia tuotteita on markkinoilla paljon, ja usein joutuu tekemään kompromisseja tuotteen antaman sävyn ja muiden ominaisuuksien välillä. Ekopharman hopeajauheen hienoin juttu on tietenkin sen koostumus: väripigmentti tulee suomalaisesta metsämustikasta!

Ekopharma hiustuotteet

Uudistuksen myötä pakkaukset uudistuvat yleissävyltään tummiksi, ja minusta tässä on onnistuttu todella hyvin.

Hilla Kosteuttava Shampoo

Lupaus: Tehokkaasti kosteuttava, sopii erityisesti kuiville hiuksille ja hiuspohjalle sekä kiharille ja luonnonkiharille hiuksille. Lievittää hiuspohjan kuivuutta.

Tärkeimmät ainesosat: Hillan marjauutetta ja sokerijuurikkaan betaiini.

Tämä shampoo vakuutti heti ensikokeilulla! Täyteläinen koostumus levittyy hyvin ja vaahtoaa juuri sopivasti. Shampoo on hyvin mieto (passeli päivittäiseen käyttöön), joten likaisempi hius vaatii kaksi vaahdotusta. Hiukset tuntuvat pesun jälkeen puhtailta, mutta eivät takkuisilta (luonnonkosmetiikan shampoiden tyyppiongelma minun hiuksissani on takkuinen tyvi). Jos minun pitäisi valita yksi shampoo koko loppuelämäkseni, se voisi hyvinkin olla tämä <3

Hilla Syväpuhdistava Savishampoo

Lupaus: Puhdistaa hiukset ja hiuspohjan hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sopii kaikille hiustyypeille.

Tärkeimmät ainesosat: Kaoliini eli valkosavi, hillauute, betaiini ja manteliöljy.

Syväpuhdistava savishampoo on selvästi, kuten olettaa sopiikin, puhdistavampi ja todella oivallinen esimerkiksi niinä päivinä, jolloin hiustenpesuväli on päässyt venähtämään liian pitkäksi. Kosteuttavien ainesosien (erityisesti betaiini ja manteliöljy) ansiosta se ei kuitenkaan kuivata päänahkaa. Heti huuhtelun jälkeen hiukset tuntuvat ”narskuvan” puhtailta, mutta se ei kuitenkaan kuivana tarkoita sähköisyyttä tai muuta ongelmaa. Hyvä shampoo myös miehille tai lyhythiuksisille naisille, jotka käyttävät muotoilutuotteita lähempänä päänahkaa.

Tyrni Korjaava Hoitoaine

Lupaus: Korjaa ja ravitsee, kosteuttaa ja silottaa sekä poistaa sähköisyyttä. Kuiville ja käsitellyille hiuksille.

Tärkeimmät ainesosat: tyrnin marjauute, karitevoi, kaurauute ja manteliöljy

Hoitoaine on koostumukseltaan hyvä, se selvittää hiukset hienosti jo pesun aikana. Itse aineessa ei siis ole mitään vikaa, mutta pumppuun en ole ollut kovin tyytyväinen: pitkiin hiuksiin menee kolme annosta (tai kymmenen lyhyttä pumppausta), ja pumppu palautuu todella hitaasti. Näin ollen hoitoaineen saaminen käteen kestää turhauttavan kauan.

Tyrni Korjaava Tehohoitonaamio

Lupaus: Ravitsee ja vahvistaa erityisesti kuivia ja käsiteltyä hiuksia niitä latistamatta.

Tärkeimmät ainesosat: tyrniöljy, karitevoi, inkapähkinäöljy ja lupiiniproteiini.

Hoitonaamio on sen verran paksua tavaraa, ettei se tulisi pumpuista läpi, joten se on pakattu purkkiin. Hygienian kannalta tämä ei ole se paras vaihtoehto, mutta ainakin annostelu on helppoa! Naamio on superhoitava, ja lunastaa lupauksensa hienosti. Loistotuote!

Tyrni Kosteuttava Hoitosuihke

Lupaus: Vahvistaa, kosteuttaa, parantaa kammattavuutta ja antaa hiuksille kiiltoa latistamatta niitä. Erinomainen tuote hiusten selvitykseen ja hyvä sähköisyyden poistaja.

Tärkeimmät ainesosat: Betaiini, tyrniuute, soija- ja riisiproteiini.

Käytän hoitosuihketta yleensä aamuisin öisten takkujen selvittelyyn. Kuitenkaan tällaiseen käyttöön tämä tuote ei ole koostumukseltaan aivan ideaali ainakaan minun hiuksilleni: toivon hoitosuihkeelta ensisijaisesti silottavuutta ja selvittävyyttä, mutta tässä tulee mukana pitoa! Suihke tekee hiuksen hieman karheammaksi, joten se sopii hyvin esimerkiksi lettikampausten pohjalle.

Hilla Lämpösuojaava Muotoiluneste

Lupaus: Lämpösuojan hiuksille antava muotoiluneste. Tuo kampaukseen tukea ja antaa hiuksille kiiltoa.
Kuivuu nopeasti ja antaa kestävän tuen. Vahvistavuutensa vuoksi neste sopii erityisen hyvin käsitellyille
hiuksille. Sopii kaikille hiuslaaduille ja myös miesten hiusten muotoiluun.

Tärkeimmät ainesosat: Hillauute, sokeri, riisiproteiini

Lämpösuojaava muotoiluneste on kätevä suihkutella hiuksiin ennen kuivaamista. Se auttaa hiuksia pysymään ryhdissään, muttei jätä mitään selvää tuotetuntua. Oikein hyvä! Silottavuutta ei tule kuitenkaan tarpeeksi esimerkiksi suoristusraudan käyttöä varten.

Mustikka Hopeahoitojauhe

Lupaus: Keltaisuuden taittoon ja sävyn viilentämiseen erityisesti vaaleille, raidoitetuille ja luonnostaan harmaille hiuksille sekä viileän värin ylläpitoon.

Tärkeimmät ainesosat: mustikkajauhe, betaiini.

Hopeajauheen voi sotkea mihin tahansa shampooseen tai hoitoaineeseen, ja määrää sekä vaikutusaikaa säätämällä voi vaikuttaa sävyn syvyyteen. Oikea annos löytyy kokeilemalla. Itse olen käyttänyt tätä sekä shampoon, että hoitoaineen seassa noin teelusikallisen kerrallaan ja antanut sen vaikuttaa (hoitoaineen kanssa) viisi minuuttia. Täytyy sanoa, että tässä on ehdottomasti Vuoden Tuoteinnovaatio <3 Mustikka antaa todella vakuuttavasti väripigmenttiä (tämän huomaa käsistäkin :D) ja viileä sävy pysyy hiuksissa muutaman pesun, aivan kuten ”tavallistenkin” hopeatuotteiden kanssa.

Ekopharman hiustuotteita löytyy esimerkiksi Hillankaupasta, ja kampaamoista sekä hoitoloista kautta maan.

Pian olisikin aika valita vuoden parhaita kosmetiikkatuotteita! Arvaatkin varmasti, että tuo Hopeahoitojauhe tulee löytymään listalta, mutta muuten täytyy kyllä istahtaa alas ja pohtia asiaa vähän tarkemmin. Vastaan on tullut taas niin ihania tuotteita, että tulee olemaan vaikeaa valita niistä parasta.

Mahtavia vuoden viimeisiä päiviä sinulle!

Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *