Estelle & Thild silmämeikinpoistoaine

Ostin syyskuussa 3+1 päiviltä Estelle &Thildin silmämeikinpoistoaineen. Se sai kunnian olla ensimmäinen lajissaan, sillä aiempi suosikkini (ja myös monen muun suosikki) Lumenen silmämeikinputsari ei ole luonnonkosmetiikkaa, vaikka luonnollisia ainesosia sisältääkin.

Estelle & Thild silmämeikinpoistoaine

Ilokseni E&T selviää haasteestaan hienosti ja täyttää Lumenen saappaat oikein hyvin. Meikki lähtee vaivatta, kun muistaa antaa aineen hetken vaikuttaa ennen pyyhkimistä. Ainoa, mihin en ole tätä testannut, on vedenkestävä synteettinen ripsiväri. Uskoisin kuitenkin myös sen lähtevän ongelmitta, niin pätevää ainetta tämä on :)

Aine on pullossa kahteen osaan erottuneena, joten ennen käyttöä pulloa pitää ravistaa. Koostumus on hyvin öljyinen, eli ripsipidennysten kanssa tätä ei voi käyttää.

Estelle & Thild silmämeikinpoistoaine

En nyt oikein keksi tästä mitään kritisoitavaa, joten hehkutellaan vain :D Sanoisin, että tämä on jopa parempi kuin Lumene! Tulen aina kovin iloiseksi, kun löydän jotain niin toimivaa, ettei minun ole pakko jatkaa etsintöjä. Tietenkin mielenkiintoisia uutuuksia tai muuten uusia tuttavuuksia tulee vastaan, mutta toistaiseksi I’m keeping this ;)

Mikä on sinun salainen aseesi silmämeikinpoistoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *