Hedelmähapporakkautta

Nyt on Tallinnan viikonlopusta toivuttu, postailen siitä lähipäivinä kunhan saan kuvat editoitua :) Sitä ennen vinkkaan oivallisen kohteen taskussa poltteleville veronpalautusrahoille ;)

Kun luin Supermoodin uutuusnaamioista ensimmäisen kerran Katjan blogista, innostuin, kuten Madaran AHA-naamiosta kertovassa postauksessa kerroin, ja aloin kuumeisesti odottaa milloin tuotteet saapuisivat myyntiin. Siinä menikin lopulta monta viikkoa, ja kun ne lopulta saapuivat Sokokselle, ei mukana ollut ollenkaan testipakkauksia! Odottelin siis vielä pari viikkoa lisää.

Lopulta testipakkaukset tulivat, ja menin tietenkin heti pyytämään näytteitä sekä hedelmähappokuorinnasta että hoitavasta naamiosta. Ne on suunniteltu toimimaan työparina, tai Babyfacea voi tietysti käyttää yksinkin, mutta hoitavat aineet menevät paremmin perille kuorinnan jälkeen. Supermoodin tuotteista voisivat muut valmistajat ottaa mallia inci-listojen teossa; tuotteiden ainesosalistat on käännetty latinasta englanniksi niin, että muutkin kuin kosmetiikkafanaatikot käsittävät mitä tuotteet sisältävät.

Kuorinnan sisältöä tarkastellessaan ei voi olla huokailematta ihastuksesta: maito- ja sitruunahappo on istutettu hedelmäuutteiden ja tyrnimehun sekaan, ja mukana on myös piparminttuöljyä lisäämässä käytön miellyttävyyttä. Synteettisiäkin ainesosia on, mutta ne kaikki läpäisevät luonnonkosmetiikan kriteerit. Tämä koskee kaikkia Supermoodin tuotteita, vaikkei niillä luonnonkosmetiikan sertifikaattia olekaan.

Jännittyneenä levitin Luxury peelia kasvoilleni ja katsoin kellosta aikaa. Olisiko tässä tehokkaampi seuraaja Madaralle? Naamio tuntui levitettäessä raikkaalta, vähän viileältä (piparminttuöljy!). Koostumus on lähes kirkas, geelimäinen ja mukavan riittoisa, saamastani pienestä purkista riittää vielä kahteen kertaan jos oikein pihistelen. Naamio tuntuu kasvoilla lämmittävältä, mitään ikävää pistelyä en havainnut.

Viidentoista minuutin kuluttua kasvoni näyttivät tältä:

Sehän punoittaa! Naamio siis toimii niinkuin pitääkin.

Pestyäni happonaamion pois laitoin Babyfacen vaikuttamaan. En muistanut kuinka kauan sen täytyisi antaa olla, joten katsoin ajan vähän fiilispohjalta. Naamio on paksua ja voidemaista, ja jää selvästi ihon pinnalle, eikä yritä pikapikaa imeytyä. Punoitus poskista häviää naamion vaikutuksen aikana. Poispesun jälkeen peilistä näkyy selvästi tasaisemman värinen iho. Ja se tuntuu todella pehmeältä. Oih..!

Babyface muistuttaa minua tuoksullaan lapsuudesta… Jostain selektiivisen kosmetiikan voiteesta, jota äitini tai isoäitini on tuolloin käyttänyt. Voisiko sanoa, että naamio tuoksuu Kanebolle? Tämä tuote viimeistään houkuttelee loputkin synteettisen kosmetiikan käyttäjät luonnonkosmetiikan pariin :)

Inci-listaa vilkaisemalla löytää vesipohjasta bentoniittia eli luonnonsavea, rasva-alkoholeja, ja öljyinä auringonkukka-, risiini-, ruusunsiemen-, sekä manteliöljyä. Lisäpotkua naamioon tuo matkipapu-uute, joka toimii retinolin tavoin stimuloimalla kollageenin tuotantoa ja solujen uudistumista. Neidonhiuspuu-uute toimii antioksidanttina ja rauhoittaa ihoa. Mustaseljauute on paremmin tunnettu suun kautta otettavista, vastustuskykyä tehostavista valmisteista, mutta flavonoidirikkaana aineena se toimii mielenkiintoisena lisänä kasvonaamiossa. Antioksidantticocktailia tehostaa vihreä tee-uute.

Supermoodhan on Anne Kukkohovin oma kosmetiikkasarja. Tuotteet lanseerattiin ensimmäistä kertaa reilu vuosi sitten aluksi vähän kapeammalla valikoimalla, ja tänä syksynä sarja täydentyi tällä Yoth Glo-linjalla, joka sisältää testaamani naamiot. En ole aivan lämmennyt aiemmille Supermood-kokeiluilleni, joko tuoksun tai koostumuksen vuoksi. Mutta tämä kaksikko päätyi ostoslistalleni <3 Sanoisin, että tässä on myös erinomainen joululahjavinkki (yhdessä tai erikseen ostettuna) laadukasta kosmetiikkaa arvostavalle naiselle, tai miksei miehellekin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *