Helmikuussa tyhjentyneet

Tyhjien kosmetiikkapakkausten kuvaaminen ei ole aiemmin kuulunut minun kakkupaloihini (koska ne ovat siinä vaiheessa yleensä niin epäesteettisen näköisiä). Nyt niitä kuitenkin sattui kertymään sellainen sopivankokoinen kasa juuri sopivaan aikaan, joten päätin näyttää niille kameran linssiä ennen roskiksen polkaisua.

* tuote saatu

Vartalolle

sante in-shower suihkuvoide

Santen In-shower suihkuvoiteesta postailin joskus toissa syksynä, ja tämä kyseinen purkki taitaa olla viime kesältä (määrätietoinen purkinpohjan kulutus takana siis). Voide pitää edelleen pintansa erinomaisena vaihtoehtona normaali-ihoiselle laiskalle rasvaajalle, mutta ei tietenkään riitä omalle iholleni tähän aikaan vuodesta. Uuden ostaminen on toisin sanoen edessä vasta suvivirren aikaan, ellei siihen mennessä ilmesty saman genren uutuuksia.

Kasvoille

Dabba kukkaisvesi yarrow floral water

Ensivaikutelma tästä Dabban Yarrow-kukkaisvedestä* oli pieni henkinen pyörtyminen. Veden tuoksu on sen verran tyrmäävä, että mistään ”hemmottelevasta spa-hetkestä” ei tämän kohdalla voi puhua. Mutta oikuttelevan ihon kanssa tekee mielellään tuollaisia sisänsä mitättömiä kompromisseja, jos vastineeksi saa reippaasti tehoja. Ja siinä kohtaa en onneksi joutunut pettymään :) Suurimmaksi osaksi käytin tuotetta yökasvovetenä, ja lisäksi kokeilin sitä myös epiloinnin jälkeen ihoa rauhoittelemaan. Yarrow tarkoittaa suomeksi siankärsämöä, jonka vaikutuksista löytyy Frantsilan sivuilta mielenkiintoinen yhteenveto. Ulkoisesti sitä voidaan käyttää hyvin laajasti erilaisissa iho-ongelmissa aina palovammoista akneen.

Yhden tuotteen vaikutuksia omaan ihoon on aina vähän vaikea arvioida, kun käytössä on monia tuotteita samanaikaisesti. Dabban vesi kuitenkin sulautui kivasti osaksi iltarutiinejani, ja aamulla peilistä näkyi rauhallisennäköinen iho. Ja tosiaan; kukkaisveden käytön aikana iho siistiytyi huomattavasti. Jää sitten nähtäväksi mitä tapahtuu nyt, kun käytössä on eräs toinen, vähintään yhtä tyrmäävänhajuinen tuote :D

Melvitan Bouquet Floral silmämeikinpuhdistusaineestakin postailin viime vuoden puolella. Se kesti näin kauan, koska pullon lähestyessä loppuaan aloin käyttää sitä säästeliäämmin :D Ihana tuote! Tehokas, muttei liian öljyisen tuntuinen. Ostan ehdottomasti toistekin.

Yksi meikkilaatikkoni vakkarituotteista, Lily Lolon mineraalimeikkipuuteri (ja nimenomaan talvisävy Blondie) on ollut käytössäni ainakin neljä vuotta, ja tätä kyseistä purkkia olen kuluttanut viimeiset kaksi. On siis riittoisaa :D Nyt on kuitenkin aika haistella uusia tuulia ja mietinkin, että mikä olisi seuraavana vuorossa: EM, Uoga Uoga, Alima vai kenties kotimainen Flow? Mihin tahansa päädynkin, niin ainakin ostan pienemmän purkin ;)

Dr. Hauschkan Puhdistusvoide on ja tulee varmasti aina olemaan yksi luottotuotteistani. Kuvaan oli pakko ottaa mukaan myös loppuneen tilalle ostamani uusi tuubi, koska vanha on vähän liian kaukana alkuperäisestä muodostaan. Puhdistusvoiden on mielestäni vähän hämäävä nimi tuotteelle, jota ei ole tarkoitettu meikinpuhdistukseen. Hauschkan filosofian mukaan voiteella tehdään aamupuhdistus kevyesti painellen. Itse tykkään käyttää tätä juuri aamupuhdistukseen, mutta painelun sijaan pyörittelen sen kasvoille kevyesti. Voiteen koostumus on pehmeän rakeinen, joten kovemmalla kädellä tätä voisi käyttää myös kuorintana. Tämän jälkeen iho on superpehmeä ennen ensimmäistäkään kosteutustuotetta <3 Tuoksu on Hauschkan tuotteille tyypillinen miedon ruusuinen.

Essen Light Moisturiser oli heräteostos viime vuoden Luonnonkaunis-messuilta (jotka muuten ovat taas pian!). Voide on vähän arvokkaampi (52 euroa/50 ml), joten ennen uusintaostosta tähyilisin tarjouksia. Mitään huonoa sanottavaa tästä voiteesta ei ole. Toisaalta mitään järisyttävää koukuttumistakaan ei tapahtunut. Merkin tuotteitahan suositellaan käytettäväksi mielellään keskenään niiden sisältämien probioottien vuoksi, joten ehkä voiteen arviointi yksinään ei anna sille täyttä oikeutta? Tuoksu on vähän erikoinen, laitoin sen Esselle tunnusomaisen pohjanesteenä käytetyn rooibos-uutteen piikkiin.

Sisäinen minimalisti nauttii hetkellisestä tyhjentyneestä tilasta… Nyt on hyllyillä taas tilaa uutuuksille :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *