I love me 2016

Lähes sanattomaksi vetää. Kulunut viikonloppu oli aivan mahtava. Messut petrasivat jälleen oktaavin verran paremmiksi kuin viime vuonna. Tunnelma, ihmiset, kaikki… :) Toivottavasti sinäkin sait kokea sen.

Perjantaipäivä alkoi lehdistötilaisuudella, jonka alkajaisiksi Halmetojan Jaakko piti erittäin inspiroivan luennon biohakkeroinnista. Odottelen mielenkiinnolla, kun Jaakon ja kumppanien kirja aiheesta kolahtaa postilaatikkoon. Siinä on muuten erinomainen joululahjavinkki aiheesta kiinnostuneille ;) Luennon jälkeen julkistettiin Vuoden terveystuote-palkinnot. Saimme näistä näytteet kotiin, ja ajattelin että teen niistä oman postauksen niin tämä pysyy edes kohtuullisessa mitassa.

Messuilla oli lukuisia erittäin mielenkiintoisia luentoja. Olisin osallistunut useampiinkin, jos olisin pystynyt olemaan kahdessa paikassa yhtä aikaa :D Priorisointia oli siis pakko tehdä. Luento ravintolisien tulevaisuudesta oli todella hyvä ja ajatuksia herättävä, kerron aiheesta lisää kunhan pääsen perehtymään siihen syvällisemmin.

Uutuustuotteiden lanseeraus kuuluu perinteisesti messuille, ja tänäkin vuonna niitä oli runsain mitoin. Erityisen innoissani olin huomatessani Mia Höydön uutuustuotteet: puhdistusvoide Sievän ja kuorintavoide Helmin <3 Voidemainen putsari ja kuorinta täydentävät hienosti tuotesarjan valikoimaa, ja inci-listojen perusteella tuotteita on hiottu kauan ja hartaasti. Hienoa! Tarkempia arvioita näistä löydät ainakin Katjan blogista, itse en ole testannut tuotteita muualle kuin kämmenselkään :)

Myös Helixiumin valikoima oli täydentynyt kuorinnalla. Testailin sitä heti samana iltana ja rakastuin :D Kerron kuorinnasta lisää omassa postauksessaan, sen se todellakin ansaitsee!

Ruokapuolen uutuuksista on pakko nostaa esille kauan odotetut luomulaatuiset heraproteiinit, joita oli tarjolla niin Puhdistamon kuin Foodininkin osastolla. Eettisempiä (ja terveellisempiä) treenipalkkareita tulossa siis ;) Proteiinipussien lisäksi huomio kiinnittyi -yllätys- kasvaneeseen raakasuklaavalikoimaan. Oma suosikkini on jo pitkään ollut Puhdistamon appelsiininmakuinen suklaa, ja nyt valikoima täydentyi mustikalla ja vadelmalla <3 Vadelma ja tumma suklaa ovat ainakin minun suussani täydellinen makupari, ja tuossa Puhdistamon patukassa ne nousevat esiin juuri oikealla tavalla.

Arctic Warriors lanseerasi messuilla Kerkkä-nimisen kuusenkerkkäjauheen. Sain sitä purkin kotiinviemisiksi, joten lähiaikoina vihersmoothieissa saattaa olla aika metsäinen maku ;) Maistoin jauhetta messuilla, ja maku on niin voimakas, että se vie suoraan kesäiselle metsäkävelylle. Hieno tuote!

Nämä pakkaukset <3

Erityisen ilahtunut olin myös mahdollisuudesta päästä tutustumaan kiropraktikon käsittelyyn. Minun on ollut tarkoitus varata aika jo vaikka kuinka kauan, mutta tiedäthän kuinka aina tulee jotain muuta olevinaan tärkeämpää? Minua oli jo pitkään vaivannut kaularangassani oleva ”lukko”, joka oirehti välillä varsin kivuliaasti.  Tutkimuksen alussa minusta otettiin kuva edestä, ja sen avulla katsottiin vartalon linjauksia. Oli aika järkyttävää huomata, että lantioni oli aivan vinossa..! Itse hoito oli lyhyt, lantion virheasento (joka ilmeisesti näkyi myös erimittaisina jalkoina minun ollessani hoitopöydällä) korjattiin ja kyllä, myös se kaularangan lukko. Hetken mietin siinä kuristusotteessa ollessani, että lähdenköhän kotiin pyörätuolissa tai peräti mustassa pussissa, mutta huoli oli onneksi turha ;) Niskasta kuuluneesta paukahduksesta päätellen jotain todella meni paikalleen. Ja mikä hienointa: enää ei satu! Vielä kerran Sami, kiitos <3

Päivän päätteeksi vierailin myös Dr. Hauschkan osastolla, jossa sain puolen tunnin näytekasvohoidon (hoito kestää normaalisti kaksi tuntia). Kahden tunnin hoidossa olisin takuuvarmasti nukahtanut, koska tuo puolituntinenkin oli aivan taivaallisen rentouttava :)

Kolme messupäivää ja pitkä ajomatka kotiin tekivät tehtävänsä, ja tämä viikko on kulunut kipeitä jalkoja parannellessa ja ensilunta ihmetellessä. Suurkiitos kaikille messuilla mukana olleille, ensi vuotta odotellessa ;)

Kävitkö sinä messuilla? Mihin olit erityisen tyytyväinen? Ja löysitkö jotain, mitä voisi kehittää?

4 Comments

 1. 27 lokakuun, 2016 / 12:45 pm

  Noita Mian Höytön uutuuksia on kyllä kokeiltava! Vaikuttavat ihanilta. Mä olen tykännyt siitä Höytön Puhdistusgeelistä tosi paljon. Sen tosiaan rankkasin blogissakin kaikkien aikojen parhaisiin puhdistusgeeleihin :) Harmi, kun me ei nähty, olisi ollut kiva tavata kasvotusten! Itse kiertelin vain sen sunnuntain, muut päivät olin Iredalen osastolla tekemässä pikameikkejä.

  PS. Pidän tuon kiropraktikko-vinkin mielessä, voisi tehdä hyvää pieni naksautus mullekin! :D

 2. 29 lokakuun, 2016 / 3:29 am

  No niin olisi! Oikeasti, miten on mahdollista ettei törmätty vaikka minäkin olin siellä jokaisena päivänä :D Suosittelen kyllä lämpimästi tuota kiropraktikkoa, ainakin toistaiseksi on pysynyt niskakipu poissa :)

 3. 2 marraskuun, 2016 / 6:19 pm

  Kasvohoito kuulostaa ihanalta! Itse ne ole koskaan kyseisillä messuilla käynyt ja nytkin harmittelin messukävijöiden blogeja lukiessa, siellä olisi nimittäin näköjään ollut vaikka mitä mielenkiintoista tarjolla. :)

 4. 4 marraskuun, 2016 / 10:14 pm

  Se oli kyllä todella ihana, varmasti täyspitkänä aivan huikea :) Messut ovat kyllä jokavuotinen syksyn kohokohta <3 Sinun pitää ensi vuonna korjata tuo asia ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *