I love me 2017 kuvasatoa

No niin, messut on taas käyty ja on aika käydä läpi parhaat palat ja sykähdyttävimmät uutuudet :)

Tänä vuonna Luonnollisesti-alue oli jälleen entistä suurempi, niin suuri, että etenkin terveyteen keskittyvä alue tuntui tosi pieneltä.

Pyörin suurimman osan ajasta luonnonkosmetiikan ständien ympärillä, osittain siitä syystä, että tubestara Jeffree Starin ympärillä oli aivan järjetön kuhina :D Itse en tainnut nähdä vilaustakaan koko kaverista, sen verran massiivisen ihmismuurin takana hän oli.

Jolien osasto oli odotetusti todella kaunis <3

Uusi amerikkalainen sarja Josh Rosebrook pitää sisällään tuotteita niin kasvojen kuin hiustenkin hoitoon.

Sóley Organicsia ei myydä täällä Joensuussa, joten oli ihanaa päästä hiplaamaan purkkeja. Muutama tuote tuli testiinkin, joten kuulet näistä kunhan pääsen pintaa syvemmälle ;)

Puolasta kuuluu uutta: Organique on vasta Suomeen saapunut, nettisivujen perusteella varsin laaja tuotesarja. Ainakin osa tuotteista täyttää luonnonkosmetiikan kriteerit.

En yhtään muista kuka näitä kauniita saippuoita möi :D Olisiko ollut Naturellement?

Laveran syksyn uutuudet ovat vartalonhoidollisia. Ihanan tuoksuinen tuo kukkaissuihkugeeli!

Kotimainen Flow on uudistanut vartalokuorintojen pakkaukset purkeista tuubeiksi. Erittäin hyvä! Purkista kaivelu suihkuolosuhteissa on väkisin hiukan epähygieenistä. Lisäksi valikoimaan on tullut deodorantit: toinen sisältää soodaa ja toinen, herkälle iholle tarkoitettu ei.

Okabo Organics oli minulle ennalta tuntematon sarja, ja yllätyin kun kuulin, että kyse onkin suomalaisesta yrityksestä! Tuotteet on koostettu arganöljyn ympärille, ja toistaiseksi valikoimassa on itse öljyn lisäksi päivä- ja yövoide.

Hyntin maailmanparhaat peitevoiteet olivat paraatipaikalla Naturellen osastolla. Omassa purkissani on edelleen jäljellä yli puolet, vaikka ostin sen toissavuonna… Ei se onneksi ainakaan vielä haise pahalle :D

Organic Shopin uudet kylpyvaahdot eivät nekään lopu heti kesken, sillä pullot ovat puolen litran kokoisia! Pullot olivat esillä House of Organicin osastolla, mutta ainakaan vielä niitä ei näy verkkokaupassa.

Joikin joulukalenteri-teaser ;)

Madaran jo syksyn alussa lanseeraama Pihlaja-sarjan laajennus on itseltäni vielä kokeilematta.  Kuulemani perusteella asia olisi syytä korjata :)

Whamisalle oli odotetusti näyttävästi esillä, ja ne näyttivät herättävän runsaasti mielenkiintoa. Itse en ehtinyt perehtyä näihin ennen messuja, joten jätin suuremmat ostokset tuonnemmaksi (pari sheet maskia oli kyllä pakko napata mukaan).

Oikeasti, tuon pullon sisällä on terälehtiä?!

Terveyspuolella selkein trendi oli erilaiset kasviproteiinivalmisteet, joita oli lähes jokaisella merkillä. Kuvassa näkyvä Foodinin Build up-jauhe tulee myyntiin marraskuussa.

Ambronitelle on tullut uusia makuja, ja myös pakkauskoko on uudistunut: aiempien 480 kilokalorin pussien sijaan saatavilla on näitä suuria pusseja, joista voi annostella mielensä mukaan, sekä pienempiä kertakäyttöön tarkoitettuja, joissa on pienen välipalan verran jauhetta.

Selkärankakin tuli huollettua kiropraktikko Sami Liukkosen käsissä. Ehdoton messutraditio!

Myös noita Blackrollin tuplapalloja suosittelen lämpimästi. Korvaa mainiosti vähän sinnepäin sutaistun hieronnan :D

Vuokkosten osastolla kävimme erittäin mielenkiintoisen keskustelun terveyssiteiden raaka-aineista ja valmistustavoista. Kiinnostaisiko sinua tietää asiasta lisää?

Kiitos ja näkemiin <3

Messuilla vierähti tänä vuonna kolme päivää, vaikka olin etukäteen ajatellut vain kahta… :D

Olitko sinäkin siellä? Mikä oli parasta? Onko kenties jotain, mikä voisi olla paremminkin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *