I love me 2018 – top 5

Vihdoin, I love me- jälkipelit! Halusin odottaa postauksen julkaisemista tänne uuden blogin puolelle, joten jouduin panttaamaan tätä pari viikkoa. I love me-messut on muodostunut jo käsitteeksi, ja odotettu tapahtuma kerää kymmeniä tuhansia ihmisiä messukeskukseen ihastelemaan, ihmettelemään, sekä tietenkin hyödyntämään ne parhaat messutarjoukset. Mitä jäi käteen tämän vuoden messuista?

Suomalainen luonnonkosmetiikka

Suomalaisen luonnonkosmetiikan nousua ei voi kuin ihastella. Uusia tuotemerkkejä putkahtelee esille vähän väliä, eikä kyse todellakaan ole mistään nuhjuisista kotikeitoksista uusiopahvipakkausissa! Mielenkiintoisimpina uusina brändeinä nostaisin esille Laponie of Scandinavian sekä Inari Cosmeticsin.

Inari yhdistää Lapin yrtit ja erittäin viimeistellyt, jopa high-techmaiset koostumukset ja asettuu ehdottomasti selektiivisten brändien joukkoon. Dior-nainen, korvat hörölle! Kolme erilaista voidetta ja seerumi ovat kaikki ehdottomasti tutustumisen arvoisia.

Laponie on vastaus herkkäihoisten kaipuuseen mahdollisimman lyhyillä ainesosalistoilla toteutetuista tuotteista, joissa ei ole mitään ylimääräistä. Valikoimaan kuuluu tällä hetkellä sekä geelimäinen, että maitomainen putsari, kasvoöljy sekä vedetön balmi. Sain testattavaksi puhdistusgeelin, josta kerron enemmän sitten kun olen päässyt tutustumaan siihen paremmin. Muissa blogeissa tuotteita on kehuttu kovasti, joten odotukset ovat korkealla. Laponien osastolla pääsin myös ensimmäistä kertaa elämässäni näkemään (ja vähän tekemäänkin), kuinka yksinkertainen kosteusvoide valmistetaan alusta saakka!

 

 

 

Flow Kosmetiikka, jonka meikkeihin on tähän asti kuulunut pelkkä mineraalimeikkipuuteri, lanseeraa syksyn aikana kokonaisen meikkilinjan nimellä Korento. Messuilla oli esimakua mineraalimeikkipuuterien uudistuneista koostumuksista sekä nestemäisistä poskipunista. Näyttää ja kuulostaa erittäin lupaavalta!

 

Kosmetiikkapöhinä

Kaikki uutuudet, tarjoukset ja näppituntuma tuotteisiin, joita ei normaalisti näe kuin verkkokaupoissa..!

Dabbalta löytyi vuoden 2016 kasvoöljysuosikkini, joten odotukset uutuksia kohtaan ovat aina korkealla Dabban DeepWater-sarja oli laajentunut käsittäen nyt myös silmänympärysseerumin sekä miselliveden. Miselliveden inci on Dabban tyyliin täynnä ihoa hoitavia ainesosia, ja silmänympärysseerumin pitäisi kosteuttamisen lisäksi taikoa väsymyksen merkkejä tiehensä.

Ja kun nyt kerran suunnitellaan silmänympärysseerumi niin tehdään samantien kaksi, ettei tarvitse tehdä minkään suhteen kompromisseja! Toinen seerumi on jatkumoa yllämainitulle ihanalle Vadelmaeliksiirille, ja on runsaasti öljyjä sisältävänä tarkoitettu erityisesti ikääntyvälle ja herkälle iholle.

Mádara oli tällä kertaa panostanut ikääntyvän ihon hoitoon.

Biodellyn seerumiuutuus Ileúr Gold Luminosity sisältää aitoa kultaa ja on ehdottomasti yksi syksyn mielenkiintoisimmista tuotteista! Vain seitsemästä ainesosasta koostuva seerumi sopii kaikille ihotyypeille.

Ecooking edustaa tanskalaista luonnonkosmetiikkaa, joka ei kuitenkaan kaikkien tuotteiden osalta täytä sertifiointikriteereitä, joten tuotteita valikoidessa täytyy olla tarkkana incien kanssa. Harmillisesti yksi mielenkiintoisimmista tuotteista, kapseloitu A-vitamiiniseerumi, pohjautuu hyvin vahvasti silikoneihin.

 

NHS:n 40% alennusmyynti ei jätä ihmisiä kylmäksi :) Jonot olivat välillä tuskallisen pitkiä, mutta kaikki taisivat saada himoitsemansa purkit. Sain testattavaksi tuon etualalla näkyvän Laveran uutuusvartalovoin, joka oli ainakin ensinuuhkaisun ja käsivoitelun perusteella aivan superihana!

 

Korea

K-beautyn läsnäolo ei jäänyt huomaamatta. Korealaiset kosmetiikkabrändit ovat tulleet jäädäkseen, ja syystä: tuotteet pursuilevat vaikuttavia ainesosia ja hinnoittelu sopii sellaisellekin, joka ei ensisijaisesti halua kaikkea omaisuuttaan kosmetiikkaan sijoittaa.

 

Ravintolisäuutuudet

Puhdistamon uutuudet Tripla Sinkki ja D-vitamiini varastivat shown, ja sinkki loppui kesken. Minäkään en ehtinyt saada omaani. Postailen noista molemmista, kunhan saan sitä sinkkiäkin käsiini.

 

Ruokainnovaatiot

Juustoportti on laajentanut Hyvin-jogurttiensa (joista banaani on meidän suosikki) makuvalikoimaa luumuun ja nyt jogurtteja saa litran tölkkien lisäksi pikareistakin.

Esittelyssä oli myös kollageenijogurtti, joka oli maultaan ihan kohtalaisen hyvä, koostumus sen sijaan oli vähän erikoinen. Vähän niinkuin Yosaa ilman sattumia? Yhdessä jogurttipurkissa on kaksi grammaa kollageenia, eli ihan kohtuullinen määrä. Kollageenin lisäksi jogurttiin on lisätty C-vitamiinia 12 mg/100 g. Huomio kiinnittyy myös tavallista suurempaan proteiinipitoisuuteen: yhdessä purkissa on yli viisi grammaa ptoteiinia, mikä on lähes kaksinkertainen määrä verrattuna tavalliseen jogurttiin. Sokeria on juuri kipurajan alittava 9,9 g/100 g.

 

Ensi vuotta odotellessa <3

Mikä oli sinun mielestäsi parasta messuilla?

 

 

Ja psst! Koska tämä on uuden sivuston ensimmäinen postaus, toivoisin palautetta käytettävyydestä, kommentoinnin helppoudesta ja tai muusta mieleen tulevasta <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *