I love me -messut tulevat taas!

On enää vähän yli viikko aikaa, kun yksi vuoden parhaista viikonlopuista polkaistaan käyntiin Helsingin Messukeskuksessa! Kyseessä ovat tietenkin jo perinteeksi muodostuneet I love me -messut, jotka kokoavat yhteen tapahtumaan niin kauneus-, terveys- kuin myös muotialan edustajat.

Messuilla pääsee etunenässä tsekkaamaan syksyn uutuustuotteita, joita on kuulemani mukaan odotettavissa runsaasti! Ja tapahtuma on myös erinomainen tilaisuus kosmetiikkapuutteiden täydentämiseen, sillä messutarjoukset kuuluvat tietenkin asiaan ;)

Itse olen menossa messuille (ainakin) perjantaina ja lauantaina, ja toivottavasti sinäkin! Sain nimittäin arvottavakseni kaksi (2) yhden päivän lippua :) Voittaja saa siis yhden arvan. Arvontaan osallistut kertomalla kommenttikentässä, mitä odotat messuilta eniten. Muista jättää yhteystietosi, että tavoitan sinut nopeasti, jos arpaonni osuu kohdallesi. Osallistumisaikaa on tämän viikon loppuun saakka eli 16.10. klo 23:59 on viimeinen hetki painaa enteriä. Onnea arvontaan!
Nähdään messuilla! <3

11 Comments

  1. 17 lokakuun, 2016 / 1:14 pm

    Tällä kertaa arpaonni suosi Jennaa ja Minnaa :) Laitan teille sähköpostia ihan näillä hetkillä niin saan teille liput postiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *