Inari Arctic Beauty – testissä Midsummer Magic Lifting Serum

Suomen Lappi on taianomainen paikka, joka houkuttelee turisteja ihmettelemään valoisia öitä ja mykistäviä maisemia. Ei ole siis mikään ihme, että suomalaisen kosmetiikanvalmistuksen nousukiidossa on herännyt ajatus valjastaa Lapin mystiikkaa myös kosmetiikkabrändin kantavaksi voimaksi. Inari Cosmetics on tehnyt juuri näin.

Brändin takana on kaksi naista, Sirkku Hahn ja Nina Stenberg. Minulla oli kunnia tavata heidät viime vuoden I love me -messuilla (jotka muuten ovat jo aika pian taas..!), ja olin todella vaikuttunut heidän visiostaan suomalaisen kosmetiikkabrändin kehittäjinä. Lisää Inarin tarinasta voit lukea täältä.

Midsummer Magic Lifting Serum

Sain valita kokeiltavakseni yhden tuotteen, ja tutustuttuani ainesosiin valitsin sarjan ikääntyvälle iholle tarkoitetun seerumin Midsummer Magicin.

Lupaus: Korjaa iän tuomia muutoksia, tasoittaa ryppyjä ja ryhdistää ihoa. Tehostaa kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä.

Tärkeimmät ainesosat: Arctic Blend-yhdistelmä, hyaluronihappo, kookosproteiini, Sinkki-PCA

Seerumin vaikutuksista ei voi kirjoittaa avaamatta ensin tuota Inari Beautyn kaikista tuotteista löytyvää Arctic Blend-yhdistettä, joka on sekoitus pohjoisen antioksidanttipitoisimpia kasviuutteita: se sisältää niin pakuria, ruusujuurta, männynkuorta, lakkaa, puolukansiemenöljyä kuin mustikanlehtiäkin. Jos jotain niin ennakko-odotukset seerumia kohtaan nousivat reippaasti!

Inari Arctic Beauty Midsummer Magic Lifting Serum

Midsummer Magic on koostumus on hyvin mielenkiintoinen, en muista missään muussa tuotteessa törmänneeni vastaavaan. Seerumi on väriltään maitomaista, mutta ei kädellä valukaan herkästi, vaan on jopa hyytelömäistä. Incin alkupään jojoba- ja manteliöljyistä huolimatta imeytyvyys on huippuluokkaa. Midsummer Magic katoaa ihoon huomattavasti nopeammin kuin vaikkapa keväällä testaamani YA:n seerumi, vaikka maitomaisuus näitä yhdistääkin. Tämä seerumi kaipaa kuitenkin ainakin minun ihollani kaverikseen voiteen, eli edes kesällä tämä ei ole mikään monitoimituote (eikä sitä ole sellaiseksi tarkoitettukaan).

Ryppyjen siloittumisesta en tiedä, mutta aivan ihanallehan tämä seerumi tuntuu kasvoilla <3 Jälkifiilis on erittäin kosteutettu, ja iho näyttää aamulla ravitulta ja pehmeältä (olen käyttänyt tuotetta vain öisin).

Inari Arctic Beauty Midsummer Magic Lifting Serum
Pakkauksesta täytyy antaa taas lisäpisteitä <3

Midsummer Magic on arvokas tuote. Kolmenkymmenen millilitran pullo maksaa Inarin omassa verkkokaupassa 145 euroa. Mietin tätä testatessani, että vaikuttaako fiilikseeni tieto tuotteen luksusimagosta. Olisinko arvannut seerumin olevan näin arvokasta? Todennäköisesti en. Olisin kyllä ihofiiliksen ja raaka-ainemaisen tuoksun perusteella sijoittanut tämän ylempään keskiluokkaan, mutta en aivan noin korkealle.

On selvää, että Inari Beautyn kohderymää ovat Dior-naiset, jotka ovat tottuneet maksamaan tuotteistaan hunajaisia hintoja. Toisaalta nämä rouvat eivät välttämättä ole niitä tottuneimpia verkkokauppashoppailijoita, joten Inarin toivoisi päätyvän pian laajempaan levitykseen kivijalkamyymälöissä.

Inari Arctic Beauty Midsummer Magic Lifting Serum

Mielenkiinnolla kyllä odotan, mitä nämä pohjoisen innovaattorit keksivät seuraavaksi :) Tällaisia vientituotteita Suomi tarvitsee!

Oliko Inari Arctic Beauty sinulle entuudestaan tuttu brändi?

10 Comments

 1. 22 elokuun, 2019 / 6:36 pm

  Inarista olen ennenkin kuullut. Kuulostaa kiinnostavalle tuotteelle.

  • Elina
   Kirjoittaja
   30 elokuun, 2019 / 10:08 am

   Toivottavasti brändi löytää oman käyttäjäkuntansa :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   30 elokuun, 2019 / 10:07 am

   Et varmasti ole ainoa, joka on tuota mieltä. Itsekin olen semmoinen tarjoushaukka :D

 2. 24 elokuun, 2019 / 6:15 pm

  Inari tuotemerkkinä on kiinnostanut jo pitkään. Kiitos tästä postauksesta! Antoi paljon infoa :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   30 elokuun, 2019 / 10:06 am

   Kiitos palautteesta <3

 3. 24 elokuun, 2019 / 8:50 pm

  Ai hitsi miten hintava! Mutta mietipä mikä tuliainen tai vaikka yrityslahja tämä on antaa! Innolla jään myös seuraamaan heidän matkaansa ja olisihan tätä nyt ihan mahtava testata!

  hanna
  http://hannamariav.vaikuttajamedia.fi

  • Elina
   Kirjoittaja
   30 elokuun, 2019 / 10:05 am

   No todellakin, ja erittäin hyvää vaihtelua ainaisiin konjakkipulloihin :D

 4. 3 syyskuun, 2019 / 3:49 pm

  Oon katsellut näitä myös ja kiinnostaisi kovin mutta suolainen hinta ei ainakaan toistaiseksi vielä mahdollista testailua ? ehkä joskus…

  • Elina
   Kirjoittaja
   3 syyskuun, 2019 / 10:15 pm

   Ymmärrän! Tämän hintaluokan tuotteita on aika harvoin missään tarjouksessakaan :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *