Joulu-tammikuussa tyhjentyneet kosmetiikkatuotteet

Viimeisen parin kuukauden aikana käytetyimmät kosmetiikkatuotteet ovat ehdottomasti olleet vartalon- ja etenkin jalkojen hoitoon liittyviä. Jalat ovat olleet lisääntyneen painon ja turvotusten myötä kovalla koetuksella, joten niiden hoivaamiseen on ollut pakko kiinnittää erityistä huomiota. Joulukuussa tyhjentyi niin vähän kosmetiikkatuotteita, että päätin surutta yhdistää ne tammikuisten kanssa. Mutta eipä noita nyt niin kamalasti tullut kahdessakaan kuukaudessa :D

Tyhjentyneet kosmetiikkatuotteet

Eksyi mukaan toki myös pari kasvotuotettakin – eivät kasvot nyt aivan heitteillä ole olleet, vaikka on kyllä pakko myöntää, että tavanomaista yksinkertaisemmilla toimenpiteillä kasvojen iho on joutunut pärjäämään.

Tähdellä merkityt tuotteet saatu.

Kasvotuotteet

Tyhjentyneet kosmetiikkatuotteet: Lavera Protect & Repair

Novexpert Omega Booster Serum 50 euroa/30 ml: Ihanaakin ihanampi kasvoöljy koki, kuten pullon ulkonäöstä voi päätellä, hieman nopeutetun lopun. Lasipullo ja laattalattia ovat kohdatessaan vähän huono yhdistelmä :/ Pullo ei onneksi mennyt aivan palasiksi, ja sain kaiveltua loput ilman pelkoa lasinsiruista. Itse öljyn valitsin vuoden 2018 parhaaksi kasvoöljyksi, ja se rankkautuu edelleen yhdeksi parhaista kokeilemistani.

Inari Cosmetics Midsummer Magic Lifting Serum*: Aiempi postaus seerumista täällä. Hyvä seerumi, jonka ainoa heikkous (luksusluokan hinnan lisäksi) oli yllättäen kohtalaisen kova menekki: olisin toivonut kyseisen hintaluokan tuotteen riittävän pitempään.

Lavera Protect & Repair Lip Balm 6,50 euroa/5g: Tämä huulivoide on löytynyt yöpöydän laatikostani jo ainakin kuusi vuotta. Täydellinen huulirasva <3 Päiväkäytössäkin toimii, mutta huulimeikkiä en lähtisi kerrostamaan tämän päälle.

Vartalotuotteet

Tyhjentyneet kosmetiikkatuotteet

Urtekram Aloe Vera Jalkavoide* 3,95 euroa/100 ml: Tajusin tätä voidetta käyttäessäni, että olen itse asiassa käyttänyt todella vähän Urtekramin voiteita. Tämä jalkavoide oli todella positiivinen yllätys :) Se imeytyy nopeasti, ja jättää jalkaan kosteutetun tunteen. Voide on sen verran ohutta, että sitä pystyi laittamaan myös aamulla.

Dermosil Carbamide Foot Cream 5,70 euroa/150 ml: Dermosilin jalkavoide sen sijaan on selvästi parempi yökäyttöön (toki on yksilöllistä, kuinka nopeasti nämä imeytyvät, mutta ainakin minulla olisivat sukat pyörineet kilpaa jaloissa voiteen vauhdittamana). Korkea karbamidipitoisuus (17,5%) latasi vähän enemmän odotuksia voiteen kovettumienpoistotehoihin, mutta mitään ihmetekoja en tältä nähnyt. Hyvä perusvoide jaloille, ja pitkäaikaisessa käytössä pehmentänee myös niitä kovettumia.

Tyhjentyneet kosmetiikkatuotteet: Mádara Nokkonen Daily Defence Body Lotion

Mádara Nokkonen Daily Defence Body Lotion 20,90 euroa/200 ml: Mádaran hajusteeton nokkosvartalovoide on hyvä koko perheen perusvoide. Vesipohjaisen voiteen ainesosista löytyy auringonkukkaöljyä, sheavoita ja tietenkin nokkosuutetta. Koostumus on selvästi paksumpi verrattuna madarasuosikkiini Infusion Blanciin.

Nonique Intensive Hand Cream: Kyseinen voide on pyörinyt yöpöytäni laatikossa ties kuinka kauan, eikä sitä näköjään enää saa Suomesta. Todella paksu voide sopi yökäyttöön, mutta minä käytin tämän jalkoihin kun kyllästyin sen tuoksuun.

Erisan Antiperspirantti 2,95 euroa/50 ml: Hyvä hajusteeton perustuote, ei mikään maailman tehokkain (ainakaan stressihikeä ei blokkaa pois), mutta arkikäytössä riittävän hyvä.

Sellainen setti tällä kertaa :) Kuinka sinun viikkosi on sujunut? Täällä alkaa raskausviikko 38 olla lopuillaan, ja olo on aika väsynyt. Yöunen laatu huononee koko ajan ja turvotukset lisääntyvät siinä määrin, että kävin jo lainaamassa neuvolasta verenpainemittarin lainaan – varmuuden vuoksi, vaikkei niissä toistaiseksi mitään vikaa ole ollut. Missä se hehku on..? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *