Kauneusbloggaajien joulukalenteri, luukku 8: Atopik Anti-Age Q10 Mustikkaöljy (+Arvonta!)

Yhteistyössä Atopikin kanssa

Kahdeksas joulukuuta! Onpa tosi kivaa olla taas mukana tekemässä Kauneusbloggaajien joulukalenteria ❤ Eilisen päivän luukku löytyy tämän linkin takaa Nena Sofian blogista (sielläkin näyttäisi olevan käynnissä arvonta!), ja huomenna luukun avaa Keyword: Love-blogin Jonna. Instagram-tilini profiilissa on linkkipuu, jossa näkyy kaikki päivät!

Kalenterin visuaalisesta ilmeestä kiitos Hannalle!

Luukku 8: Atopik Anti-Age Q10 Mustikkaöljy

Kahdeksannen luukun takaa paljastuu Atopikin uutuus: Anti-Age Q10 Mustikkaöljy. Olen ehtinyt testata sitä vain vähän aikaa, mutta ensivaikutelma on todella hyvä! Kuten muutkin Atopikin tuotteet, öljy on valmistettu Suomessa. Se on lisäksi vegaaninen, eläinkokeeton ja Fi-Natura-sertifioitua luonnonkosmetiikkaa.

Aiemman postauksen Atopikin Anti-Age-tuotteista löydät täältä.

Atopik Anti-Age Q10 Mustikkaöljy

Mustikansiemenöljyn lisäksi pullo kätkee sisäänsä skvalaania, joka on yksi tämän hetken hittiainesosista. Skvalaania on ihon rasvakerroksessa pieniä määriä luonnostaankin, mikä ehkä osittain selittää sen taipumusta ”sulautua” ihoon niin pehmeästi. Ubikinoni toimii ihoa elvyttävänä ainesosana. Öljy on miedosti hajustettu.

Parasta tässä on tietenkin se, että saan arpoa öljyn yhdelle teistä! Toteutan arvonnan tällä kertaa vain Instagramissa, joten jos haluat osallistua niin klikkaa tästä ja käy kommentoimassa arvontapostausta niin pääset mukaan! 😊 Osallistumisaikaa on 23.12. asti.

Onnea arvontaan!

Elina

2 Comments

 1. Jasmin
  8 joulukuun, 2021 / 9:08 am

  Huomenta!
  Blogissani on Joulun this or that-postaus ja nyt haastan sinut vastaamaan kysymyksiin blogissasi! Otatko jouluhaasteen vastaan?

  Iloista jouluarkea!🎄

  https://jasukuvaa.blogspot.com/

  • Elina
   Kirjoittaja
   18 joulukuun, 2021 / 3:10 pm

   Moikka Jasmin! Kiitos haasteesta! Pitääpä käydä lukemassa ja toki tartun haasteeseen jos vain ennätän! 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *