Laatua kohtuuhintaan: Boho Volume ripsiväri

Boho on ranskalainen värikosmetiikkaan keskittyvä Cosmebio-sertifioitu luonnonkosmetiikkabrändi, joka saapui Suomeen viime kesänä. Syytetään nyt sitten vaikka ruuhkaa meikkipussissa, mutta sain sarjan ensimmäisen tuotteen käsiini vasta pari viikkoa sitten :) Ripsivärin mentävä paikka ilmaantui (ei oikeasti, niitä on edelleen liikaa) ja kävin ostamassa ainakin Kempparin Nooran kehuman  tuuheuttavan ripsivärin, eli testivuorossa on Boho Volume ripsiväri.

Minulla ei ollut mitään erikoisempia odotuksia tuotteelle, koska rajoituksia on jo omasta karvoituksesta lähtien. Kuten tiedätte, niitä värjättäviä ripsia ei ole kovin montaa enkä koskaan odota minkään ripsivärin pystyvän maagisiin suorituksiin.

Mutta kappas! Boho otti ja yllätti useammallakin osa-alueella. Ensinnäkin se levittyy hyvin. Ei paakkuja tai muita outoja kökköjä. Taivutukset pysyvät, kunhan antaa edellisen kerroksen kuivahtaa ennen seuraavan levittämistä.
Kaksi kerrosta antaa jo melkoisen näyttävän (kaikki on niin suhteellista :D) lopputuloksen. Harja on sopivan kokoinen ja annostelee värimassaa ongelmitta. Ainoa pieni miinus tulee väriputkilon aukosta; harjaa on vaikea laittaa sinne takaisin ilman, että ripsiväriä tursuu reunoille ja tilsiintyy kierteiden väliin.

Tässä ja alla yksi kerros ripsiväriä
  
Tässä ja alla toinen kerros. Minulla on ripset! :D

Viimeinen tähti Bohon ripsivärille tulee pysyvyydestä. Se on kestänyt niin tihkusateessa tehdyt lenkit kuin ällöhikiset joogatunnitkin (samaisella tunnilla ystäväni Benecos matkasi kohti poskia).

Ripsiväri on pakattu hauskannäköiseen, ja varmasti erottuvaan vihreään pakkaukseen. Boho panostaa ekologisiin pakkausmateriaaleihin, minkä vuoksi tässäkään ei nähdä muovia ainakaan päällimmäisessä kerroksessa. Pakkaukset eivät näytä halvalta, vaikka varmasti kustannuksia laskevatkin verrattuna ylellisempiin.

Kuluttajalle tämä näkyy tuotteiden hinnoittelussa, joka on todellakin kohtuullista. Tuoksuja lukuunottamatta sarjan kaikki tuotteet maksavat alle 20 euroa (kyseinen ripsiväri 16,50 euroa), eli se sijoittuu luonnonkosmetiikan meikkisarjojen edullisimpaan päähän. Laadusta ei kuitenkaan ole tingitty. Testailin nimittäin samalla kämmenselkään muitakin sarjan meikkituotteita, ja niissähän oli pigmenttiä oikein mukavasti!

Jälleenmyyjiä Boholla on aika kattavasti ympäri Suomea, ja verkkokauppaedustus on sitten vähäisempi. Jos merkin kotisivujen listaus on ajantasalla, tuotteita löytyy verkosta ainoastaan Hyvinvoinnin Tavaratalosta. Joensuussa Bohoa myy Ecoteekki ja täällä Lehmossa (yllätyin!) Kauneussalonki Pinni & Puuteri.

Joko sinä olet ehtinyt testata Bohon meikkejä? Ja mitä pidät blogin uudesta bannerista?

4 Comments

 1. 4 elokuun, 2016 / 10:47 am

  En ole testannut Bohon tuotteita. Uusi banneri näyttää tosi kivalta. =)

 2. 4 elokuun, 2016 / 11:21 am

  Boho kiinnostaa täälläkin :) Kiva postaus.
  Ja pakko sanoa samaa kuin Jonna, sun banneri näyttää tosi kivalta! :)

 3. 4 elokuun, 2016 / 3:18 pm

  Kiitos! Uutuuksia tulee kyllä sellaista tahtia ettei meinaa perässä pysyä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *