Laiskan illan (tai aamun) pelastaja: Melvita Bouquet Floral

Huh, on taas ollut semmoinen viikko etten ole paljoa sohvanpintaa ehtinyt kuluttamaan. Ystäväni häät lähestyvät, joten kulunut ja tuleva viikko menee suurimmaksi osaksi kaasoillessa :) Päiviin on mahtunut niin askartelua kuin kaupoissa juoksemistakin, ja ikävä kyllä liian vähän ruokataukoja :D Minulla on paha tapa uppoutua tekemään jotain niin, että unohdan samalla huolehtia perusasioista.

Aina välillä tulee myös hetkiä, jolloin ei millään jaksaisi panostaa kasvojenhoitoon. Yleisimmin tietenkin juuri silloin, kun on joitain tunteja aiemmin vetänyt meikkiä naamaan kaksin käsin. En tiedä, onko tämä kovinkin käytetty kikka naisten keskuudessa, koska itse hoksasin sen vasta tänä keväänä.

Misellivesien ympärillä on käynyt enemmän tai vähemmän kova pöhinä jo parin vuoden ajan, ja niitä mainostetaan esimerkillisen hyvinä meikinpoistoaineina. Minä en oikein tuota käyttötarkoitusta allekirjoita, ainakaan jos ei halua tuhlata järjetöntä määrää itse ainetta ja useita pumpulilappuja.

Muutama viikko sitten raahautuessani väsyneenä töistä kotiin (tämä keksintö ei siis ole saanut alkuaan viiden aikaan sunnuntaiaamuna baari-illan päätteeksi) sain ajatuksen kokeilla puhdistaa silmien sijaan koko kasvot silmämeikinpoistoaineella. Ja sehän osoittautui yhdeksi nerokkaimmista ideoistani koskaan :D Aivan älyttömän kätevää! Viimeistelen puhdistuksen vielä misellivedellä, on jotenkin mukavampi laittaa hoitotuotteet ei-öljyiselle iholle.

Vinkkaan samalla silmämeikinpoistoaineesta, jota en ole aiemmin maininnut. Se on nimittäin ei enempää eikä vähempää kuin tähänastisista kokeilemistani sy-putsareista paras. Aiemmin esittelemääni Estelle & Thildiin verrattuna se on vähemmän öljyinen, mutta silti hyvin nopeasti meikin ”sulattava”. E&T:n tapaan sekin on bifaasinen, eli vesi- ja öljypohjainen seos, jotka täytyy ravistamalla sekoittaa ennen käyttöä. Itseasiassa sekoitettuna se muuttuu ikään kuin vaahdoksi pullossaan, vaikka tulee kyllä täysin nestemäisenä ulos. Kyseessä on Melvitan Bouquet Floral.

Bouquet Floralissa on vesi-kukkaisvesipohjassa glyseriiniä ja risiiniöljyä (muut ainesosat näet tuon linkin takaa). Pinta-aktiivisena aineena toimii decyl glukoside. Puhdistusaine ei kirvele ollenkaan, ja toimii tosiaan yllättävän tehokkaasti vaikkei olekaan kovin öljyisen tuntuinen.

Onko tällainen eri putsareiden yhdistely sinulle tuttua? Eli syttyikö lamppu blondin päässä taas vähän viiveellä? :D

3 Comments

  1. 29 toukokuun, 2016 / 9:32 am

    Mäkin viimeistelen misellillä meikin pois, koska niiden tehot ei riitä yksinään koko meikin putsaamiseen. Tätä Melvitaa voisin kyllä kokeilla silmämeikinpoistamiseen :)

  2. 29 toukokuun, 2016 / 1:42 pm

    Joo noissa misellivesissä saisi olla vielä aika paljon enemmän niitä misellejä, jotta niillä viitsisi alkaa koko meikkiä hieromaan pois :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *