Lavera Anti-Pollution Hydro Effect

Lavera lanseerasi viime vuonna Anti-Pollution -nimeä kantavan sarjan (tuotteet kuitenkin tunnistaa Hydro Effect -nimestä), joka on kehitetty taistelemaan saasteiden aiheuttamia vaikutuksia vastaan. Pakokaasut, pienhiukkaset ja muut saasteet (sekä HUOM! yhtenä tärkeimpänä säteilyrasitus) aiheuttavat iholla hapetusstressiä ja sen myötä pigmentti- tai muita vanhenemismuutoksia.

Lavera Hydro Effect

Sain testattavakseni koko Anti-Pollution- sarjan, joka käsittää puhdistusbalsamin, kasvonaamion, -seerumin sekä päivävoiteen.

Postaus sisältää mainoslinkkejä

Lavera Hydro Effect Puhdistusbalsami

Lavera Hydro Effect Cleansing Balm

Lupaus: Puhdistaa ihon hellävaraisesti ja tehokkaasti. Sitoo rasvaa ja likaa iholta.

Tärkeimmät ainesosat: Glyseriini, oliiviöljy, Sodium Cetearyl Sulfate, Layrul Glukoside (tensidejä)

Hinta: 17,95 euroa/100 ml

Laveran puhdistusbalsami on koostumukseltaan balsamimaisuuden (jonka minä käsitän jähmeytenä ja öljyisyytenä) sijaan ikään kuin jotain geelin ja voiteen väliltä. Putsari toimii meikinpoistossa kevyehko koostumus huomioonottaen yllättävänkin tehokkaasti. Arkimeikki lähtee kasvoilta helposti. Alkoholi kuitenkin tuoksuu tuotteesta selvästi läpi, eikä tätä tee mieli laittaa silmien lähelle, joten suhteemme jäi varsin lyhyeksi. Annoin siis tuubin jatkokäyttöön miehelleni <3

Lavera Detox Effect Mask

Lupaus: Puhdistaa iholta ympäristön aiheuttamaa likaa

Tärkeimmät ainesosat: Luomumerilevä, savi

Hinta: 23,95 euroa/50 ml

Puhdistava naamio on aika perinteinen savinaamio. Alkoholipitoisena se kuivui nopeasti kasvoille ja alkoi tuntua kiristävältä. Pesun jälkeen iho tuntui raikkaalta ja puhtaalta. En kuitenkaan saanut tästä mitään sen suurempia kiksejä, ja raaskisin hyvin käyttää tätä esimerkiksi epäpuhtauksia pukkaavan yläselän puhdistamiseen.

Lavera Hydro Effect Serum

Lavera Hydro Effect Serum

Lupaus: Imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeämmän. Kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja vähentää veden haihtumista ihosta.

Tärkeimmät ainesosat: Aloemehu, skvalaani, mango- ja persikkauute, sheavoi, hyaluronihappo, xylitoli, merileväuute

Hinta: 23,95 euroa/ 30 ml

Hydro Effect-linjan tähtituote, josta aiempi postaukseni löytyy täältä. Seerumi on täydellinen kesätuote tuomaan iholle sen kaipaamaa vesikosteutta. Syksyn tultua olen buustannut sitä kasvoöljyllä. Vaikka hajuste on ainesosalistassa korkealla, on seerumi hyvin miedontuoksuinen.

Lavera Hydro Effect Day Cream

Lavera Hydro Effect Day Cream

Lupaus: Imeytyy nopeasti ja kosteuttaa tehokkaasti. Ehkäisee ihon ennenaikaista vanhenemista.

Tärkeimmät ainesosat: Glyseriini, viinirypäleen- ja jojobansiemenöljy, hyaluronihappo, xylitoli, hurtanminttu- ja merileväuute, riisijauhe, sheavoi, manteliöljy

Hinta: 31,50 euroa/50 ml

Hydro Effect päivävoide on koostumukseltaan ohuehkoa, jopa hieman läpikuultavaa. Voide imeytyy nopeasti, kuten ennakkotieto antoi olettaa ja jättää iholle samettisen mattapinnan. Tämä onkin yllättäen täydellinen meikinalusvoide sinulle, joka tuskailet kiiltelyongelman kanssa..!

Kesäkäytössä Hydro Effect-voiteen mattaisuus ja keveys ovat loistavia ominaisuuksia, mutta talvellakaan tätä ei välttämättä kannata heittää laatikon perälle, sillä esimerkiksi useat BB-voiteet ovat sen verran paksuja koostumukseltaan, että päivävoide voi hyvin olla keyempi. Voide on myös loistava unisex-tuote :)

Lavera Anti-Pollution Hydro Effect

Laveran Anti-Pollution-linja on taattua Laveraa: hommansa hoitavia tuotteita raikkaalla otteella. Kokonaisarvosanaa pudottaa ainoastaan puhdistusbalsamin läpi tunkeva alkoholin tuoksu (savinaamion yksinkertaisuutta en laske tässä miinukseksi).

Hydro Effect-seerumin tiedän olevan monelle tuttu, mutta entäpä linjan muut tuotteet? Kokemuksia voi jättää tuonne kommenttiboksiin!

2 Comments

 1. joulukuu 7, 2019 / 11:05 am

  Hydro Effects -seerumi on toden totta ihana, ja tämän perusteella voisin ostaa tuon kasvovoiteenkin testiin! Kiva, että kirjoitit näistä :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   joulukuu 12, 2019 / 1:22 pm

   Jos testaat niin kerro sit mitä tykkäsit :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *