Luonnollista vartalonhoitoa: Ekopharma Hilla

Ekopharma on minulle laadukkaista kasvotuotteistaan tuttu brändi, mutta vartalotuotteista minulla ei ole aiempaa kokemusta. Yksittäistä käsivoidetta lukuunottamatta Ekopharma luottaa vartalotuotteissaan Hillojen voimaan, ja tuotteet on siten nimetty marjan mukaan. Hilla (toiselta ja ainakin täällä päin tunnetummalta nimeltään lakka) on suosittu raaka-aine kosmetiikassa erityisesti sen korkean C- ja E-vitamiinipitoisuuden sekä hyvien rasvahappojen ansiosta.

Ekopharma Hilla

Sain kokeiltavakseni sarjan suihkugeelin ja yhden vartalovoiteista. Hilla-linja on kokonaisuudessaan aika laaja: testaamieni perustuotteiden lisäksi siitä löytyy ainakin vartaloöljy, kiinteyttävä vartalovoide sekä peräti kaksi seerumia! Tuotteet ovat vegaanista luonnonkosmetiikkaa ja ne valmistetaan Suomessa. Ekopharma on ammattikosmetiikkasarja, joten tuotteita kannattaa etsiä ensisijaisesti merkkiä edustavista hoitoloista. Lista jälleenmyyjistä löytyy täältä. Ja onneksi on olemassa Hillan kauppa, joka myy tuotteita verkossa!

Ekopharma Hilla Suihkugeeli

Ekopharma Hilla Suihkugeeli

Lupaus: Puhdistaa ihon hellävaraisesti mutta tehokkaasti.

Tärkeimmät ainesosat: betaiini, ksylitoliyhdisteet, hillauute

Ensimmäinen asia, joka Hilla-tuotteista on mainittava, on niiden järjettömän ihana tuoksu! Se on sellainen lempeän mehukas, ei liian voimakas, mutta riittävä tarjoamaan elämyksen myös hajuaistin kautta. Suihkugeelinä tämä toimii niinkuin voi ainesten perusteella olettaakin: vaahtoa tulee maltillisesti, ja tuloksena on pehmeä ja puhdas iho.

Ekopharma Hilla Vartalovoide

Ekopharma Hilla Hellä Vartalovoide

Lupaus: Kosteuttaa tehokkaasti kuivaa ihoa.

Tärkeimmät ainesosat: betaiini, glyseriini, hillansiemenuute, hillauute

Ekopharman Hellä-vartalovoide on täyteläisyysasteikolla keskikastia, ja kuivan ihon tuotteista keskimääräistä kevyempi voide. Keveyden ei kuitenkaan kannata antaa hämätä: voide on nimittäin aivan loistava! Ekopharman valmistaja Naviter todellakin osaa kikkailla koostumukset kohdalleen :)

Voiteen tuoksu on luonnollisesti sama kuin suihkugeelinkin, ja se haihtuu kohtalaisen nopeasti pois iholta. Rasvaisempaa koostumusta kaipaavalle on Naviterin sivuilla hyvä vinkki: sarjan vartaloöljyä voi sekoittaa voiteeseen! Tämä on toimiva kikka tietenkin aivan kaikkien vartalovoiteiden kanssa, ja hyvä muistaa jos kesän jäljiltä on vielä jäljellä tuotteita, jotka alkavat syksyn tullen tuntua liian keveiltä.

Tykkäsin myös pakkauksista: vaikka niissä onkin käytetty värejä, niin sävymaailma on rauhallinen. Sopivat tarkemmankin sisustajan kylpyhuoneeseen ;)

Olivatko Ekpharman vartalotuotteet sinulle entuudestaan tuttuja?

8 Comments

 1. 18 syyskuun, 2019 / 10:10 am

  Kuullostavat herkullisilta! Pari vuotta sitten testailin Ekopharmalta kasvotuotteita, mutta nekin ovat tainneet tässä välissä ehtiä uudistumaan :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   18 syyskuun, 2019 / 2:48 pm

   Todennäköisesti ainakin pakkaukset ovat, sisältöjen kanssa taitaa olla vähän maltillisempi linja :)

 2. 18 syyskuun, 2019 / 12:25 pm

  Vähemmän ostan kosmetiikkaa verkosta, joten ei ole tullut vastaan. Voin kyllä kuvitella, että tuoksuvat hyvältä :-)

  • Elina
   Kirjoittaja
   18 syyskuun, 2019 / 2:47 pm

   On kieltämättä aika harmillista, että näiden myyntikanavat ovat niin rajalliset :/ Toivottavasti tormäät Ekopharman tuotteisiin vielä! :)

 3. 18 syyskuun, 2019 / 2:04 pm

  Mulla on ollut ja on Ekopharman tuotteita ja hyviä ovat olleet :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   18 syyskuun, 2019 / 2:46 pm

   Kiva kuulla :)

 4. 19 syyskuun, 2019 / 6:29 am

  Teen mieluiten itse kosmetiikan, enkä myöskään tilaa netistä mitään. Ei tule hutiostoksia ja tietää mitä siellä tuotteessa on. On hyvä, että vaihtoehtoja on ja tulee uusia koko ajan.

  • Elina
   Kirjoittaja
   19 syyskuun, 2019 / 11:11 am

   Mahtavaa, että näet vaivaa omatekoisen kosmetiikan eteen! Itse teen joskus kuorintoja itse ja vain sen verran mitä kerralla käytän, niin ei tarvitse miettiä säilyvyysjuttuja :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *