Centifolia Eclat de Rose- testissä puhdistusöljy ja silmänympärysvoide

Ranskalainen luonnonkosmetiikkamerkki Centifolia on vakuuttanut minut useita kertoja ihanilla tuotteillaan, joten otin mielelläni kokeiluun nämä Eclat de Rose-linjan tuotteet (pr-näytteitä). Olen kirjoittanut linjan tuotteista aiemmin täällä.

Sain siis testattavaksi puhdistusöljyn ja silmänympärysvoiteen.

Centifolia Eclat de Rose Puhdistusöljy

Lupaus: Puhdistaa iholta kuona-aineet ja ilmansaasteet, poistaa meikin sekä kosteuttaa ja heleyttää ihoa. Sopii sekä ihon että meikin puhdistukseen: kasvoille, silmille ja huulille.

Tärkeimmät ainesosat: Centifolia-ruusu, C-vitamiini ja hyaluronihappo.

Centofolian puhdistusöljy on koostumukseltaan jotenkin tosi herkullista! Se on kuin vaaleanpunaista geeliä, joka sitten sulaa iholla öljymäiseksi. Tämä on käytössä todella miellyttävä ominaisuus, koska sen ansiosta aineen valumista pois kädestä ei tarvitse varoa. Öljy emulgoituu veden kanssa ja huuhtoutuu hyvin pois.

Puhdistusteho on, kuten sopi odottaakin, erinomainen. Tuoksu on todella mieto, ”raaka-ainemainen”. Kaiken kaikkiaan loistava puhdistustuote!

Centifolia Eclat de Rose silmänympärysvoide

Lupaus: Hajusteaineeton silmänympärysvoide kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, vähentää tummuutta ja turvotusta sekä silottaa silmänympärysihon ensimmäisiä juonteita.

Tärkeimmät ainesosat: Centifolia-ruusu, C-vitamiini, hyaluronihappo, mikromerileväuute, tattarinsiemenuute

Olen kehitellyt uuden tavan toteuttaa silmänympärysvoiteiden testauksen: testaan ne nykyisin koko kasvojen iholle, jotta saan paremman käsityksen tuotteen ominaisuuksista ja siitä, kuinka se käyttäytyy iholla.

Centofolialla on voiteissaan jokin maaginen juttu, jolla ne saadaan tuntumaan ihanan täyteläisiltä olematta silti RASVAISIA. En itse hirveästi pidä sellaisesta superöljyisestä tai suorastaan klähmäisestä ihofiiliksestä, jonka moni kuivan ihon tuote jättää. Tämä voide on kuin samettia iholla 😍 Voisin hyvin käyttää tätä päivävoiteena koko kasvoilla, mutten raaski!

Silmänympärysvoiteen erikoisuutena on metallinen aplikaattori, jonka tarkoitus on toimia levitysvaiheen turvotusta vähentävänä elementtinä (yhdessä tattarinsiemenuutteen kanssa). Ajatus on hyvä, mutta mielestäni epähygieeninen tai ainakin tulisi paine käyttää voide nopeasti loppuun.

Jos vain suinkin ennätän, teen koosteen viime vuoden parhaista kosmetiikkatuotteista. Jos se jää haaveeksi, niin kerron jo nyt, että tämä voide kuuluisi ehdottomasti sille listalle!

Centifoliaa myydään ainakin Sokoksilla, joten saatavuus on myös kivijalkamyymälöistä varsin hyvä 😊

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *