Naturativ EcoAmpoule 4

Hei, ihanaa sunnuntaita ja etenkin kaikille isille rentouttavaa isänpäivää <3 Isänpäivän merkeissä nostan esille akneiholle tarkoitetun seerumin, joka sopii hyvin myös miehille (ei tarvitse pelätä tuoksuvansa liian hedelmäiselle).

Naturativin EcoAmpoule 4 on tosiaan tarkoitettu akneiholle, mutta sopii hyvin myös osaksi pintakuivan sekaihon hoitoa. Valitsin sen täyttämään iltarutiinini ”kirkastavan seerumin paikkaa” muutama kuukausi sitten. Seerumissa on useita bakteerien kasvua ja talirauhasten toimintaa rauhoittavia ainesosia, joiden toimintaa on selvitetty erittäin seikkaperäisesti Naturativin sivuilla.

Seerumin vaikuttavia aineita ovat  takiainen, nyamplung-öljy, fermentoitua rapsiöljy, kultaleväuute, arganöljy ja hyaluronihappo. Etenkin tuon fermentoidun rapsiöljyn antibakteerisuus kuulosti niin kiinnostavalta, että seerumi oli pakko napsauttaa ostoskoriin!

Seerumi on koostumukseltaan jotain aivan muuta kuin odotin. Olen niin tottunut kirkastavien ja epäpuhtauksia vastaan taistelevien seerumien olevan… kirkkaita?

EcoAmpoule 4 on kuitenkin läpikuultavan maitomaista emulsiota, enkä epäilisi yhtään, jos sitä oltaisiin myyty ”tavallisena” kosteuttavana seerumina. Olisin mennyt halpaan myös ihotuntumassa, sillä tehokkaista ainesosistaan huolimatta seerumi ei tunnu miltään. Minulla oli aluksi jopa vähän huijattu olo tämän kanssa :D

EcoAmpoule 4 on tuoksultaan mieto, aavistuksen sienimäinen. Tulisiko ominaistuoksu takiaistuutteesta, joka on incissä heti veden ja ruusuveden jälkeen?

Onneksi jatkoin käyttöä sitkeästi ennakkoluuloistani huolimatta, sillä ihoni kunto on parantunut merkittävästi käyttöjakson aikana. Toki se voi olla sattumaakin, mutta mielenkiinnolla odottelen kuinka käy kun siirryn muihin tuotteisiin.

EcoAmpoule 4 maksaa noin 40 euroa (30 ml pullo) ja sitä saa Naturativin oman verkkokaupan lisäksi ainakin Joliesta, Biodellysta (edullisin) tai Internetapteekista.

Oletko sinä kokeillut Naturativin seerumeita? Voit paljastaa myös oman suosikkisi kirkastavista seerumeista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *