Nurme Avokadovartalokuorinta

Muutama viikko sitten sain mieluisaa postia Nordic Health Systemsilta. Yrityksen tuorein maahantuonti on virolainen luonnonkosmetiikkasarja Nurme. Näin sarjan tuotteita syksyisellä Tallinnan reissullani useammassakin kaupassa, tosin hieman suppein valikoimin. En erityisemmin välitä kiinteistä saippuatuotteista, joten ne saivat jäädä hyllyyn. Ilahduin kuitenkin kovasti, kun saamastani postipaketista paljastui pieni purkki Avokadovartalokuorintaa.

Kuorivana ainesosana tuotteessa on sokeri, jonka sekaan ihoa kosteuttamaan on laitettu aprikoosinsiemen-, kookos- ja avokadoöljyä. Hauskana lisänä kuorinnassa on sen sisältämä saippua, joka saa sen vaahtoamaan miedosti levitettäessä. Runsas öljymäärä kuitenkin huolehtii siitä, ettei aine kuivata ihoa. Ainesosalistan häntäpäässä on mandariinin ja greipin kuorista puristettuja öljyjä, joiden ansiosta kuorinta-aine tuoksuu virkistävän sitruksiselle (ei ollenkaan, no, avokadolle :D). Ne peittävät myös kookoksen tuoksun

Kuorinta jättää ihon, kuten muutkin kaltaisensa kuoriva aine-öljytuotteet, erittäin pehmeäksi. Tämän jälkeen ei sitä kaikista täyteläisintä vartalovoidetta tarvitse käyttää, ellei iho ole sitten aivan erityisen kuiva. Normaali-ihoinen ei kaipaa välttämättä mitään jälkikäsittelyä.

Nurmella on useita jälleenmyyjiä, maahantuojan verkkokaupan lisäksi sitä saa esimerkiksi Hyvinvoinnin tavaratalosta, joka myy sarjan tuotteita -25% alennuksella vielä tämän kuukauden loppuun saakka koodilla NURMEVK8.

Hyväksi havaitun avokadokuorinnan lisäksi suosittelen lämpimästi tutustumaan myös sarjan kasvovesiin, jotka sopivat pienen kokonsa vuoksi vaikka laukussa mukana kuljetettavaksi ja kesken työpäivän suihkuteltavaksi. Nurmella on myös hyvä valikoima ihoöljyjä ja eteerisiä öljyjä DIY-kosmetiikasta kiinnostuneille.

Joko olet ehtinyt tutustua sarjan tuotteisiin? Minua jäi vähän polttelemaan, pitäisikö pitkästä aikaa kokeilla palasaippuaa… Aiemmin olen kokenut ne niin voimakkaasti pesevinä, että ovat jääneet käyttämättä.

4 Comments

  1. 26 helmikuun, 2016 / 5:40 pm

    Näyttääpä ihanalta! Mä en ole vielä ehtinyt uppoutua Nurmeen, mutta aion kyllä ehdottomasti raivata sillekin oman testihetkensä :)

  2. 27 helmikuun, 2016 / 12:08 pm

    Suosittelen kyllä :) Tulee nyt kaikkia uutuuksia niin nopeaan tahtiin että meinaa ihan hengästyä :D

  3. 28 helmikuun, 2016 / 7:41 pm

    Kivaa, käyn heti lukemassa :) Samoin sinulle!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *