Parasta iholle juuri nyt: testissä Centifolía Eclat de Rose-linja

Ensimmäinen askel kohti kuulasta ja hehkuvaa ihoa on sen riittävä kosteutus. Kosteusköyhä iho on kiristävä ja kurttuinen, hyvin kosteutettu taas pehmeä ja kimmoisa. Centifolian Eclat de Rose-linjan kolme avainainesosaa (ruusun lisäksi hyaluronihappo ja C-vitamiini) ovat kaikki hyvin tunnettuja tässä roolissa.

Centifolía Eclat de Rose

Sain testattavakseni linjan seerumin, kevyen päiväemulsion sekä täyteläisemmän kasvovoiteen. Aiemmat Centifolía-aiheiset postaukset löydät täältä.

Centifolía Hydration booster serum
Kuten yleensä, seerumi vakuutti. Tykkäsin tästä tosi paljon!

Hydration Booster Serum

Lupaus: Kosteuttaa tehokkaasti, kirkastaa ihon sävyä.

Tärkeimmät ainesosat: Hyaluronihappo, C-vitamiini, Centifolia-ruusu

Lähes poikkeuksetta eri tuotelinjoja testaillessa rakastun seerumeihin, koska niiden koostumukset ovat ihania ja iho tuntuu seerumin jälkeen niin hyvältä. Tämäkään kerta ei ollut poikkeus: tämä seerumi oli kuin nektaria iholle. Pehmeästi liukuva geelimäinen koostumus imeytyy nopeasti ja jättää ihon miellyttävän tuntuiseksi. Se on kuitenkin enemmän kosteuttava kuin ravitseva, eli tilaa jää hyvin myös voiteelle. Myös hinta on laatuun nähden maltillinen (33,90 euroa/ 30 ml).

Centifolía Light fluid

Light Fluid

Lupaus: Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, suunnattu normaalille ja sekaiholle.

Tärkeimmät ainesosat: Hyaluronihappo, C-vitamiini, Centifolia-ruusu, riisipuuteri

Light Fluid on nimensä mukaisesti hyvin kevyt emulsio, joka voisi koostumuksensa puolesta mennä myös seerumikategoriaan. Kokeilin tätä useita kertoja lopputalven, kevään ja vielä kesän aikana, ja joka kerta mietin, että ehkä nyt oli väärä hetki. Sitä oikeaa ei kuitenkaan koskaan tullut. En tiedä, johtuuko se ihoni pintakuivuudesta vai emulsiossa olevasta riisipuuterista, mutta en oikein löytänyt tälle sijaa ihonhoitorutiinissani. Päivävoiteena se ei kosteuttanut tarpeeksi, joten käytin sen pois ”seerumina”. Hinta 31 euroa/40 ml.

Centifolía Rich cream
Vaikka aina ihastun seerumeihin, niin tällä kertaa suurin rakkaus roihahti tähän voiteeseen <3

Rich Cream

Lupaus: Kosteuttaa ja kirkastaa ihoa, suunnattu normaalille ja kuivalle iholle

Tärkeimmät ainesosat: Hyaluronihappo, C-vitamiini, Centifolia-ruusu, karitevoi

Testaan usein hyviä voiteita, itseasiassa todella harvoin tulee vastaan sellaisia, jotka eivät toimi ollenkaan. Kuitenkin yhtä harvoin tulee vastaan sellaisia, jotka saavat aikaiseksi spontaania poskensivelyä. Havahduin nimittäin useita kertoja siihen, että taas kokeilin kuinka sileältä iho tuntuu..! Tykkäsin tästä niin paljon, että veikkaan tästä vuoden 2021 parasta kasvovoidetta <3 Hintaa voiteella on 31 euroa/50 ml.

Centifolian tuotteita löytyy ainakin Sokoksilta. Huomasin linkityksiä tehdessäni, että ruusulinja on täydentynyt puhdistusöljyllä! Pitää ehdottomasti hakea se kokeiluun kunhan edellinen öljy loppuu. Kasvovesihän tästä joukosta vielä puuttuu, toivottavasti hienoa linjaa saadaan sellainenkin vielä täydentämään. Onneksi Centifolialta löytyy mitä ihanin kasvovesi toisesta, koko perheelle suunnatusta linjasta.

Oliko tämä Eclat de Rose-linja sinulle tuttu? :)

Elina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *