Santen Natural Green ft. Kjaer Weis Mascara

Kolusin läpi vanhoja luomivärejäni, ja tärmäsin vanhaan suosikkiini Santen Natural Greeniin vuosien takaa. Kolmen luomivärin paletissa on kaksi lämpimän vihreää sävyä ja yksi vaalea häivytyssävy. Kaikissa on nähtävissä kultainen vivahde. Santella oli aikoinaan valikoimassa aika laajastikin meikkejä myös täällä Joensuussa, mutta ilmeisesti ne ovat poistuneet ainakin Suomen markkinoilta. Harmi, koska ainakin näissä luomiväreissä on todella hyvin pigmenttiä eikä pysyvyydessäkään ole moittimista.

Kjaer Weisin ripsiväri on jo pitkään ollut luonnonkosmetiikkan käyttäjien piirissä ”the ripsiväri”, joten odotukset sen suhteen olivat aika korkeat. Kjaer Weisia myydään ainakin Joliessa, ja se sijoittuu hintaluokassaan selektiivisen kosmetiikan ryhmään. Arvokkuus näkyy pakkauksessakin, punaisen pahvipakkauksen sisältä löytyy upea metallinvärinen hylsy.

Tein paletilla hyvin perinteisen meikin, käytin keskimmäistä vihreää liikkuvalle luomelle ja tummempaa varjostuksiin sekä rajaukseen ja häivyttelin vaaleimmalla, alaluomella sama temppu. Pohjustuksena on vakiotuote Benecosin luomivärinpohjustaja.

Kjaer Weis Mascara

Kjaer Weisin ripsiväri on oikein kiva. Se ei klimppiinny, on helposti kerrostettavissa ja lähtee helposti pois. Ehkä vähän liiankin helposti, mikään sadesään ripsiväri tämä ei ole. Lisäksi mystisesti minulla oli suuria vaikeuksia saada tämä tarttumaan alaripsiini, en ole törmännyt tällaiseen minkään muun luonnonkosmetiikan ripsivärin kanssa. Myöskään taivutukset eivät tahtoneet pysyä (varsinkaan vasemmassa silmässä :D). Kjaer Weis ei siis ollut minulle mikään napakymppi, 34 euroa ihan kivasta on aivan liikaa. Tähdet 3/5.

Kjaer Weis Mascara Sante Natural Green
Tässä kuvassa huomaa selvästi tuon alaripsiongelman. Jälki on vähän kokkareista, ja näyttää siltä kuin ripsissä olisi lovia :D

Kulmakarvat on huoliteltu Hyntin vahamaisella kulmavärillä. Sävy on nimestään (Taupe) huolimatta vähän liian punertava minulle.

Hynt Eyebrow Definer Taupe

Onko sinullakin Santen meikkejä jemmassa? Kiinnostaa myös tietää mitä mieltä olet tuosta Kjaer Weisin ripsarista? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *