Syksyn alerumba näkyy joka paikassa – tällä kertaa vuorossa Sokos ja Naturellement

Huh! Tässähän ihan hengästyy. Viime viikolla Natural Goods Company myi kosmetiikkaa reiluilla alennuksilla, ja tällä viikolla Naturellement on vastannut haasteeseen Melvita -viikolla, eli kaikki sarjan tuotteet ovat verkkokaupassa puoleen hintaan 2.10. asti!
Lisäksi viikon ohjelmassa on Sokoksen 3+1 päivät, jotka eivät tällä kertaa luonnonkosmetiikan osalta tarjoa mitään mullistavaa. Hauschkan, Madaran ja Estelle & Thildin puhdistustuotteista löytyy tarjouksia, ja lisäksi Haut-Ségalan arganöljyä ja ruusuvettä saa alennettuun hintaan. Eli jos jäi viime viikon NGC:n alesta hankkimatta, niin nyt tuli uusi tilaisuus ;)

Viikon mielenkiintoisimman shoppailukohteen tarjoaa siis Naturellement. Melvita kuuluu näihin ”old school” luonnonkosmetiikkavalmistajiin, joka on kuitenkin ilahduttavasti onnistunut uudistumaan vuosien varrella. Käytin joskus kahdeksan vuotta sitten sarjan vartalotuotteita, kasvotuotteissa oli silloin semmoinen outo ”heramainen” tuoksu, joka sai minut jättämään kokeilut lyhyeen. Nykyisiä pakkauksia aukoessani en ole enää tuoksuun törmannyt, joten ehkä myös sisältöjä on uudistettu? Pakkaukset ovat ainakin nykyaikaisen näköisiä, osa oikein kauniitakin. Erityismaininnan ansaitsee myös laaja miestentuotteiden valikoima (kaukokatseinen ajattelee tässä kohtaa esimerkiksi joululahjoja).

Omasta purkivalikoimastani ei tällä hetkellä Melvitaa löydy, mutta voisin kokeilla vaikkapa villiruusunsiemenöljyä. Tuote sopii jatkuvaan käyttöön ikääntyvälle iholle, mutta satunnaisesti esimerkiksi kasvohoidon päätteeksi nuoremmallekin. Talvi on kuitenkin tulossa, joten pintakuivuusongelma nostanee päätään. Myös silmämeikinpoistoaine on saanut kehuja, ja se sattuu näppärästi olemaan hankintalistalla. Lisäksi valikoimassa on kukkaisvesiä, joita voi käyttää kasvoveden tapaan tai sekoittaa vaikka jauhenaamion sekaan veden sijasta.

Mitähän ensi viikolla on luvassa… Hullut Päivät?

3 Comments

  1. 29 syyskuun, 2015 / 10:14 am

    Sitä seuraavalla viikolla on Madaran alet -40% kaikista tuotteista. Argh, ja mä kun olen yrittänyt hillitä mun ostamista. Ajattelin, että joulun jälkeen sitten vois taas tilailla.

  2. 29 syyskuun, 2015 / 10:23 am

    Niinhän ne on :) Minun suunnitelma oli pidättäytyä messuille asti, mutta eihän tästä nyt taas mitään tule :D

  3. 30 syyskuun, 2015 / 9:19 pm

    Joo, ne messut on seuraava murheenkryyni, jos olen sinne menossa. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *