Tärpit 3+1 päiville :)

Mistä tietää, että on kevät (tai syksykin, jos tarkkoja ollaan)? Oh well, luonnollisesti katsomalla ulos. Mutta myös postilaatikkoa vilkaisemalla voi kertoa jos nyt ei päivämäärää niin ainakin kuukauden. Nyt maaliskuun lopussa eletään mid-season-sale-kautta, ja Sokoksilla se tarkoittaa 3+1 -päiviä! Nimityshän tulee ajasta, jolloin kaupat olivat vielä sunnuntaisin kiinni, joten oikeasti kyseessä on viisipäiväinen toinen toistaan parempien tarjousten sarjatuli, joka kolahti ainakin meidän postilaatikkoomme viimeviikkoisen Heilin välissä.

Ajattelin nostaa muutamia herkkuja esille, toisin sanoen: Mitä ostaisin, jos en olisi viime viikolla tuhlannut kaikkia rahojani vessaremonttiin? :D

Keskiviikko

Keskiviikkona on tarjolla herkullinen kattaus luonnonkosmetiikkaa: Hyvää päivävoidetta kaipaavalle nostaisin esille Mia Höydön ihanan ^_^ Ihana-voiteen, jonka hinnasta on raapaistu pois lähes puolet.

Viime syksynä lanseerattu puhdistusvoide Sievä on päivän tuotteista ainoa, jonka oikeasti tarvitsisin. Normaalihinnassaan (39 euroa) se on minusta liian kallis, mutta nyt neljännes tiputettuna se olisi jo järkihankinta, eikö niin? ;)

Estelle & Thildin huulivoiteet (-kiillot) ovat aina järkihankinta, ja erinomainen lahjaidea <3

Organic Shopin tuotteet ovat alennetuilla hinnoilla jo niin edullisia, että nyt viimeistään kannattaa hankkia muutama purkki kotiin ihmeteltäväksi ;) Näistä on tulossa pian tarkempaa juttua blogiin.

Myös Zuiin meikkivoide on todella hyvässä tarjouksessa!

Ponnarit kuuluvat tuotteisiin, joita jokin musta aukko imee kadoksiin. Pitkien hiusten kanssa ei montaa päivää viitsi ilmankaan olla, joten muutama ennaltaehkäisevä Invisibobble ei liene huono idea? Ainakaan kun on noin herkullisista väreistä kyse <3

Puhdistamon herkullinen kookosvesi toimii niin saunajuomana kuin treeninjälkeisessä elektrolyyttien korjailussa. Puolitoista euroa tölkistä on jo niin edullinen hinta, että tekee mieli hakea, jos nyt ei mäyräkoiraa niin puolikas sellainen ainakin ;)

Torstai

Torstain houkuttelevin tarjous löytyy kodinosastolta. Olen pyhästi vannonut, etten enää koskaan osta muita kuin Swiss Diamond-paistinpannuja, joten tuplapakkaus lähes puoleen hintaan on todella houkutteleva. Ilman tuota vessaremonttia olisin varmasti hakenut nämä.

Perjantai

Madaran erinomainen kuorintavoide on hintansa arvoinen ilman tarjoustakin, joten alennuksen (22,90 –> 16,90) kanssa se kannattaa ehdottomasti hakea pois. Kuorinta tuoksuu tuttifrutille, ja on koostumukseltaan ihastuttava; geelimäistä tuubista tullessaan ja maitomaista veden kanssa reagoidessaan ^_^ Voiteen rakeet ovat aika suurikokoisia, joten sitä kannattaa käyttää hyvin helläkätisesti.

Olen haaveillut Familonin pellavalakanoista siitä asti kun he uudistivat vuodevaatevalikoimansa. Kolmenkymmenen prosentin alennus on jo tuntuva, ja onhan tuo vanhan roosan sävy aivan täydellinen <3

Lauantai

Urheilurintaliivejä ei ole koskaan liikaa (käytän näitä myös töissä), joten Shock Absorberit puoleen hintaan on aina houkutteleva tarjous! Merkin laatu on vertaansa vailla.

Sunnuntai

Ensimmäisenä silmään sattui yksi vakkarituoksuistani: Hugo Bossin Ma Vie Pour Femme. Tuoksu on ihanan kevyt kukkaistuoksu, täydellinen päiväkäyttöön. Hajuvedet kuuluvat muuten kategoriaan ”synteettiset, joita kaapistani löytyy”. Ehkä aiheesta voisi tehdä oman postauksensa? Luonnonkosmetiikan hajuvedet ovat lähes aina nenääni joko liian tunkkaisia (mm. todella monen hehkuttama Vamp á Ny) tai sitruunaisia.

Bioteekin Super Mg on hyvä perustuote, ja 12 euroa 18 sijaan on oikein hyvä diili. Magnesiumia suosittelen lähes poikkeuksetta kaikille ravintolisäksi, koska sen vaje on helppo saada aikaiseksi kahvia tai muita diureetteja juomalla. Lisäksi esimerkiksi stressi lisää sen kulutusta. Täältä voit lukea aiheesta lisää.

Ajattelitko käydä 3+1 -päivillä? Suunnitteletko ostoksia etukäteen vai menetkö enemmän fiilispohjalta?

* kuvat pr-materiaalia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *