Testissä: UpCircle Kasvoseerumi

Kasvoöljy on ensimmäinen asia, jonka syksyn tullen lisään kasvohoitorutiiniini. Otin syyskuun alussa testiin UpCirclen uutuustuotteen, kahviöljyn voimaan luottavan öljyseerumin. Vaikka tuote on nimetty seerumiksi, niin kyseessä on kuitenkin selkeästi kasvoöljy. Seerumilla on Soil Associationin Cosmos Organic-sertifikaatti, ja se on myös vegaaninen.

UpCirclehan tunnettiin aiemmin nimellä Optiat, ja tuotteiden ydinajatuksena on edelleen hyödyntää kierrätetyt kahvinpurut – erittäin hieno idea, ja mikä parasta, myös toimiva sellainen.

Tuote saatu pr-näytteenä.

UpCircle Face Serum

UpCircle Kasvoseerumi 19,95 euroa/30 ml

Lupaus: Aamuin illoin käytettynä auttaa tehostamaan kollageenin tuotantoa ja säilyttämään ihon napakkuutta. Antioksidanttipitoiset kahvi- ja ruusunmarjaöljyt häivyttävät pigmenttiläiskiä ja kirkastavat ihonsävyä.

Tärkeimmät ainesosat: Kahvi-, tyrni-, ruusunmarja- sekä vadelmansiemenöljy

Minua vieläkin vähän naurattaa, kun muistelen ensimmäistä kertaa kun kokeilin tätä öljyä. En nimittäin lukenut incilistaa kovin tarkasti etukäteen, ja jotenkin en osannut ladata hirveästi odotuksia kahviöljyn käyttöön kasvoilla. Suustani pääsi spontaani OHO! Öljyseerumi on öljyisyydestään huolimatta todella hyvin imeytyvää, ja olenkin tuosta ensitapaamisesta lähtien rikastanut sillä niin kasvovedet, seerumit kuin voiteetkin. Aivan loistava tuote!

Öljyseerumi tuoksuu miedosti kahville, joten totaali kahvinvihaaja joutunee jättämään sen hyllyyn. Itse tykkään tuosta tuoksusta, vaikken kahvia juokaan.

UpCircleä myydään ainakin Sokoksilla ja verkkokaupoista sitä saa ainakin Hyvinvoinnin Tavaratalosta.

Seuraavaksi alan metsästää uutta yövoidetta, koska marraskuun koittaessa on aika lisätä kierroksia ihon kuivumisen vastustamisessa. Tai itseasiassa saatoin jo löytää etsimäni, mutta siitä lisää toiste ;)

Mikä on sinun kasvoöljysuosikkisi tänä syksynä? Ja oliko UpCircle tuttu merkki?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *