Uusi misellivesirakkaus – Helixium

Helixiumin misellivesi on yksi monista messuhankinnoistani. Olin oikeastaan ostamassa Floramen misellivettä, mutta viereiseltä osastolta löytyi Helixium ja se vei tällä kertaa voiton.

Kerron sarjan ideasta lyhyesti sen verran, että se perustuu etanauutteeseen, joka on siis eräänlaista etanoiden erittämää limaa. Nice. Sitten kun tästä pääsee yli, voi alkaa vakuuttua siitä, kuinka hyvää se tekee iholle.

Helixium misellivesi

Tämä misellivesi on nimittäin ihmeellistä. En toki ole käyttänyt kymmeniä eri misellivesiä, mutta tämä jättää ihon jotenkin hämmentävän pehmeäksi. Esimerkiksi aiemmin käyttämääni Cattieriin verrattuna eron huomaa jo siinä, kuinka vanulappu liukuu iholla helpommin.

Vastaus tähän kaikkeen hämmästelyyn löytyy kun vilkaisee ainesosia. Vesipohjaan on lisätty toinen toistaan hoitavampia öljyjä, ja lisäksi sitä etanauutetta. Ja mikä on myös erikoista, niin ainesosaluettelosta löytyy myös hopeaa. En ole tärmännyt tähän aiemmin missään kosmeettisissa tuotteissa, vaan lähinnä potilaiden haavanhoitotuotteissa… Helixiumin misellivesi on siis myös jollain tapaa antibakteerinen. En tiedä, onko sillä ihon kannalta merkitystä, vai vaikuttaako se enemmän itse tuotteen säilyvyyteen. Joka tapauksessa myös tämä asia tekee siitä kokeilemisen arvoisen tuotteen erilaisista iho-ongelmista kärsiville.

Helixium misellivesi

Haastajaa odotellessa, toistaiseksi tämä etanavesi sai vakiopaikan kaapistani – tai oikeastaan hyllyltä, sillä pakkaus on niin kaunis ettei sitä tosiaankaan tarvitse piilottaa ovien taakse.

Käytätkö sinä säännöllisesti misellivettä ihonhoidossasi?

4 Comments

 1. 23 lokakuun, 2015 / 11:22 pm

  Mulla voi mennä hetken aikaa ennen kuin pääsen yli tuosta etana-eritteestä. :D Aavistuksen luontaantyöntävä ajatus laittaa jotain sellaista naamaan, mutta varmaan kokeilemalla parhaiten selviää, onko siitä limasta mitään hyötyä vai ei (niskavillani nousivat pystyyn tätä kirjoittaessa).

  Mä putsaan kasvot aina aamuisin misellivedellä, käytössä nyt Absolution. Seuraavaksi ajattelin kokeilla Madaraa, ellen onnistu ylittämään tätä etanapelkoa ennen sitä, kuulosti nimittäin muuten mielenkiintoislta tuotteelta. ;)

 2. 23 lokakuun, 2015 / 11:28 pm

  Äläs nyt, eihän se ole sen kummempaa kuin mehiläisvaha tai silkki ;) Sinulla on samanlainen rutiini kuin minullakin, iltaisin tulee harvoin käytettyä.

 3. 24 lokakuun, 2015 / 2:25 pm

  Toi on niin totta! :D Niin, eikö silkkikin ole toukkien eritettä, tai siis siinä mukana on myös sitä, kun ne sylkee siihen ja luo sitä omaa koteloaan? Ihmeellinen luonto…

  Joo, iltaisin en juuri koskaan käytä. Joskus, kun on ollut tosi kevyt meikki ja on halunnut nopean puhdistuksen, olen pyyhkinyt kasvot puhdistusliinalla ja viimeistellyt puhdistuksen misellivedellä. Mutta näin teen tosi harvoin. Mulle jää helposti sellainen olo, että jotain vielä meikkiä kuitenkin jäi. :D Paksumman meikinpoistossa en luottaisi tohon komboon ollenkaan. Kaksoispuhdistus on ystävä. ^^

 4. 27 lokakuun, 2015 / 7:53 pm

  Kyllä, toukat tekee silkkiä (älä kysy miten) :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *