Vuoden 2019 parhaat kosmetiikkatuotteet

Luulitko jo edellisen postauksen perusteella, että vuosi 2019 päästetään menemään laittamatta järjestykseen ne parhaat kosmetiikkatuotteet, jotka löytävät tiensä ostoskoriin myös tänä vuonna, ellei jotain mullistavaa ilmaannu tilalle? Ei missään nimessä! Nämä vuoden parhaat-postaukset ovat omia lemppareitani muidenkin blogeissa, joten pidetään perinteistä kiinni. Joten pidemmittä puheitta ole hyvä: vuoden parhaat kosmetiikkatuotteet <3

Aiempien vuosien listaukset löydät tästä:

2015, 2016, 2017, 2018

Tähdellä merkityt tuotteet saatu

Kasvotuotteet

Voide: Lavera Hydro Effect Day Cream*

parhaat kosmetiikkatuotteet: Lavera Hydro Effect Day Cream

Laveran voide kamppaili ykkössijasta kesällä testaamani Olivia Kleinin Hydra Lotionin kanssa, mutta vei lopulta ykkössijan.

Seerumi: Centifolia Sublime Youth*

parhaat kosmetiikkatuotteet: Centifolía Sublime Youth Seerumi

Tehokkain kokeilemani luonnonkosmetiikan hedelmähapposeerumi. Ihana tuote. Aiempi postaus täällä.

parhaat kosmetiikkatuotteet: UpCircle Face Serum

Öljy: UpCircle Face Serum*

Vuoden paras kasvoöljy (vaikka onkin viralliselta nimeltään Face Serum) löytyy UpCirclelta. Tarkempi arvio löytyy täältä. Onneksi sitä on vielä paljon jäljellä <3

Putsarit:

parhaat kosmetiikkatuotteet: Laponie Gel Cleanser

Laponie of Scandinavia Gel Cleanser*

Laponien puhdistusgeeli oli itsestäänselvä valinta vuoden parhaaksi puhdistustuotteeksi (lue tuotteesta tarkemmin täältä), mutta tällä kertaa sen rinnalle nousi niin vahva kilpailija, että joudun jakamaan ykkössijan.

parhaat kosmetiikkatuotteet: Cattier silmämeikinpuhdistusaine

Cattierin meikinpuhdistusaine *

Cattierin vaaleanpunainen ihanuus nousee jaetulle ykköspaikalle! Loistava tuote, niin tehokas ja hellävarainen samaan aikaan <3 Aiempi postaus täällä.

Kasvonaamio: Atopik Balance Probioottinaamio

parhaat kosmetiikkatuotteet: Atopik Balance Probioottinaamio

Atopikin mustikkaa ja probiootteja sisältävä jauhe on ollut vuoden The Naamio, jota olen sekoitellut niin öljyseosten kuin hunajankin kanssa (näin toimien ei tarvitse miettiä kasvoille kuivuvaa savea). Suosikkiyhdistelmäni on hunaja. Aiempaan postaukseen pääset tästä.

Vartalotuotteet

Kuorinta: Organic Shopin vadelmainen sokerikuorinta

Vadelma kuuluu suosikkimarjoihini niin sisäisesti kuin ulkoisesti käytettynä, ja tässä Organic Shopin kuorinnassa sen tuoksu tulee nenään juuri oikealla tavalla. Tässä on jokaisen kylpyhuoneen perustuote: edullinen ja toimiva.

Lavera Winter Love

Voide: Lavera Winter Love*

Lavera Winter Love –vartalovoi oli aktiivikäytössäni viime keväänä (vartaloni iholla kaikista haastavin ajankohta), ja se todellakin piti rutikuivan ihoni pehmeänä.

Hiustuotteet

Shampoo jää tällä kertaa palkitsematta (ehkä huomasit myös, että kasvotuotteista puuttui silmänympärysvoide JA kasvovesi? Samasta syystä myös ne jäivät listaamatta). Olen tietenkin ehtinyt vuoden aikana käyttää yhtä jos toista shampoota, mutta yksikään ei ole erityisemmin mullistanut maailmaani.

Hoitoaine: Organic Shopin Avokadohiusnaamio

Avokadohiusnaamio löytyi marraskuun loppuneista kosmetiikkatuotteista, ja tuli ensimmäisenä mieleeni, kun aloin pohtimaan tämän listauksen sisältöä hiustuotteiden osalta. Ainoa huono asia on pakkaus, mutta sisältö älkööt menettäkö pisteitä sen vuoksi ;)

Värikosmetiikka

Benecos kulmageeli

Kulmageeli: Benecos Eyebrow Gel

Vuoden parhaan meikkituotteen valinta oli helppo: tietenkin Benecosin kulmageeli, jota hehkutin syksyllä. Huomionarvoista on kuitenkin se, että kuluneiden kuukausien aikana jäin koukkuun myös Benecosin kulmakynään..! Todella odottamatonta, olen käyttänyt sitä niin paljon, että joudun tätä menoa ostamaan uuden ennen kesää. Minä, jonka kulmakynät kestävät vuosia. :D

Ja näin saatiin päätökseen myös kosmetiikkavuosi 2019 <3 Oliko joukossa sinun suosikkejasi? Ja kommenttiboksiin saa luonnollisesti listata omia suosikkeja, joiden joukosta löydän toivottavasti uusia kosmetiikkatuttavuuksia :)

2 Comments

 1. 23 tammikuun, 2020 / 6:22 pm

  Mun on ehkä pakko ostaa tuota Benecosin kulmageeliä ja -kynä :D onneksi niitä myydään täällä Tokmannilla. Mulla on mielikuva että mulla olisi se kulmakynä joskus ollut mut siitä on vuosia aikaa. Paljon kivoja ja kiinnostavia suosikkeja! Cattier on best ja tuota Centifoliaa tekisi mieli kokeilla, heillähän on se huippu sy-voide joka on hankintalistalla. Jos joku hyvä tarjous sattuisi eteen ;)

  • Elina
   Kirjoittaja
   24 tammikuun, 2020 / 11:59 am

   Osta ihmeessä, lompakkokaan ei suutu :D Tuon saman linkin takaa löytyy myös arvio saman linjan sy-voiteesta, jos sitä tarkoitit. Minä en ihan samanlaista rakkautta sitä kohtaan löytänyt kuin moni muu, joten kannattaa hakea vaikka pieni testeri Sokokselta ennen kuin sijoitat siihen :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *