YA Naturaen Seerumi hellii pintakuivaa ihoa

Ilokseni sain testattavaksi YA Naturaen Seerumin,* joka on sellainen ”kaikkien ihotyyppien kosteuttava yleisseerumi”.

YA Naturae on mielestäni yksi parhaista suomalaisista kosmetiikkabrändeistä. Suomalaista kuluttajaa ajatellen tehtyä tuotevalikoimaa kasvatetaan pikkuhiljaa ja harkiten, ja ilokseni tuotteiden koostumukset mietitään niin tarkasti, ettei ainakaan minulle ole tullut vastaan yhtään floppia -päinvastoin, vuoden 2016 paras kasvovesi pitää edelleen pintansa yhtenä kaikkien aikojen suosikkikasvovesistäni. Odotukset seerumia kohtaan olivatkin näin ollen korkeat.

*PR-näyte

YA Naturae Seerumi

Ensivaikutelma

Seerumin pohjalta löytyy veden lisäksi koivunmahlaa. Kosteuttavina ainesosina on xylitoli ja hydrolysoitu hyaluronihappo (pienempi molekyylikoko imeytyy syvemmälle ihoon). Öljyvalikoima on aika monipuolinen: heti kolmantena ainesosana on vähän yllättäen oliiviöljyä ja emulgaattoreiden jälkeen tulee jojoba- ja pellavansiemenöljyn vuoro. Pellavansiemenöljy tuo iholle hyviä rasvahappoja. Incin loppupäästä löytyy myös sheavoita, kookosöljyä ja mustaherukansiemenöljyä. Seerumi on miedosti hajustettu (itse aistin tässä lähinnä jotain etäisesti jotain sellaista, mikä voisi tuoksua pellavaöljylle).

YA Naturae Seerumi

Iholla

Maitomainen seerumi on koostumukseltaan ohuen maitomainen. Se imeytyy ilman sen kummempia vippaskonsteja, jopa niinkin vauhdikkaasti, että sitä saa annostella aika reilusti (tai sitten ihoni vaan on niin janoinen). Seerumi jättää ihon pinnan hieman nahkeaksi, kuten hyaluronihappoa sisältävillä tuotteilla on tapana, etenkin jos kasvovettä ei ole annostellut reilulla kädellä.

Kasvoveden määrä (eli se, laittaako seerumia kuivalle vai kostealle iholle) vaikuttaa myös todella paljon siihen, kuinka nätisti seerumi liukuu iholla. Itse olen tottunut annostelemaan kasvovettä aika ronskilla kädellä, ja silloin tämän seerumi on mielestäni parhaimmillaan.

YA Naturae Seerumi

Seerumi on pakattu lasiseen pipettipulloon, josta sitä annostellaan pipetin avulla. Kaunis pakkaus noudattelee yhtenäistä linjaa muiden merkin tuotteiden kanssa. Kaiken kaikkiaan YA Naturaen Seerumi on oikein mainio tuote, ja hintaansa nähden suorastaan löytö omassa markkinaraossaan. Ostaisin lisää!

YA Naturae Seerumi

YA Naturaen Seerumia saa Yliopiston Apteekeista, ja tällä hetkellä se näyttäisi olevan vieläpä tarjouksessa 17,52 euron hintaan -normaalisti 30 millilitran seerumilla on hintaa 21,90 euroa. Tarjous on voimassa 31.3. asti.

Oliko tuote sinulle ennestään tuttu?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *