Yksi paletti, kymmenen bloggaajaa: Gloomy Days

Nyt tehdään hirstoriaa, sillä luet blogin ensimmäistä meikkipostausta, jos ripsivärien analysointia ei lasketa..! Tykkään kovasti meikkaamisesta, mutta tällaisten juttujen tekemiseen on ollut todella korkea kynnys. Toisin sanoen yleensä, kun meikki näyttää peilistä katsoen postauskelpoiselta, muuttuu se kameran linssin läpi tarkasteltuna vähän nuhjuiseksi :D

Muutama viikko sitten tämän rimakauhun ylittämiseen tarjoutui oivallinen tilaisuus, kun CharlottaEve– blogin Charlotta sai idean haasteesta, jossa kymmenen bloggaajaa toteuttaisi oman versionsa samalla meikkipaletilla tehdystä meikistä.

Haasteeseen osallistuu yleensä neljäkymmentä bloggaajaa ja neljä Pretty.fi-verkkokaupan sponsoroimaa Nyx Professional Makeupin Perfect Filter-luomiväripalettia. Oman sävyni Gloomy Daysin lisäksi mukana ovat Marine Layer, Olive You ja Rustic Antique.

Oma palettini Gloomy Days ei ole sävymaailmaltaan se tyypillisin käyttämäni, joten poistuin tässäkin kohtaa mukavuusalueelta. Lopulta päädyin testailemaan rokkimeikkiä tulevaa Ilosaarirockia silmällä pitäen, ja tuloksesta tuli aika kiva, ainakin omasta mielestäni ;)

Meikissä käytetyt sävyt numerojärjestyksessä.

Sekä ykkönen että kakkonen (josta oli mahdotonta ottaa sellaista kuvaa, missä se näyttäisi itseltään..!) ovat käytössä ylä- ja alaluomilla kuten myös varjostuksissa. Kolmonen on häivytyssävy.

Gloomy Days-paletin lisäksi kasvoilta löytyy:

Zuiin meikkivoide (sävy Olive Fair) ja sitä kiinnittämässä kevyt kerros Alima Pure mineraalimeikkipuuteria (sävy Neutral 2). Peitevoiteena iki-ihana Hynt (sävy light). Poskipuna on Zuiin kestosuosikkisävy Peach.

Kulmat on laitettu ojennukseen Laveran sävyttävällä kulmageelillä ja Zuiin kulmakynällä (sävy Taupe). Ripsistä löytyy tämän vuoden paras ripsiväri, josta tulee myöhemmin oma postaus. Eyelinerina (käyttääkö kukaan sanaa nestemäinen rajauskynä..?) Laveran Liquid Eyeliner (black).

Muut Gloomy Days-meikit löytyvät seuraavista blogeista:

All Them Shiny Things, The Queen of Glitter, Oh So Many Reasons, MaittaLy, Dioriina, HENNAV, Mizz Annie, Jenni Janas ja In This Part of Town.

Hauskaa nähdä, millaisia versioita tästä on syntynyt! :)

Linkit muiden palettien postauksiin löydät ainakin Kauneusblogit-sivuilta Facebookista.

Jos kiinnostuit tästä tai muista paleteista, niin käyttämällä alekoodia NYXQ0UID9 saat kolmesta ostamastasi tuotteesta edullisimman puoleen hintaan – pätee myös niin, että kuudesta tuotteesta kahden hinnasta tippuu puolet jne. Koodi on voimassa 9.7.2017 asti.

Mitäs pidit? :) Tukkaan vähän pinkkiä ja rokkaamaan? :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *