Nopeasti hyvää: kanawokki

Ostin kaupasta luomubroileria (päiväysalennus…) ilman sen tarkempaa suunnitelmaa. Kulunut viikonloppu lisäpyhineen oli sen verran raskas pikkujouluruokineen, että ajatus pastasta tuntui liian tuhdilta. Joten kanawokki.

Paistoin fileesuikaleet erikseen toisella pannulla, ja vihannekset toisella ajan säästämiseksi. En laittanut ohjeeseen sen tarkempia määriä, silmä kertoo kyllä :D Huomioi kuitenkin, että varsinkin vihannekset kutistuvat kovasti kypsyessään. Halutessasi voit korvata broilerinsuikaleet quorn-kuutioilla.

Ohje

Tarvitset:

puna- ja lehtikaalia

punasipulia

porkkanaa

(luomu)broilerin fileesuikaleita

fetajuustoa

kookosmaitoa

soijakastiketta

suolaa, valkosipulijauhetta, rakuunaa

oliiviöljyä paistamiseen

Laita broilerinfileet paistumaan toiselle pannulle, tai paista ne ensin ja siirrä toiseen astiaan odottamaan. Pilko sipuli ja punakaali ja laita ne pannulle. Porkkanan suikalointiin voi käyttää vaikka kuorimaveistä tai juustohöylää. Laita lehtikaali vasta, kun sipuli ja punakaali ovat pehmentyneet. Kasvisten kypsyttyä laita sekaan kypsät broilerinsuikaleet ja kuutioitu fetajuusto, loraus kookosmaitoa ja soijakastiketta sekä mausteita makusi mukaan.

Tästä tuli oikein hyvää! Mitä sinä syöt silloin kun tekee mieli keventää? :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *