Arlan pelinavaus kohti parempia levitteitä

Pitkään tässä menikin. Jo vuosia kuluttajat ovat (osa enemmän, osa vähemmän) nurisseet huonolaatuisista margariineista, joita yhteiskunnan ravitsemusauktoriteetit ihmisille lempeästi suosittelevat. Huomasin mainoksen Arlan uutuudesta, joka muuttaa leviteteollisuuden kenttää erittäin olennaisella tavalla. Ensimmäistä kertaa on kiinnitetty huomio siihen olennaisimpaan, eli levitteessä käytetyn öljyn laatuun.

Kuva kaapattu Arlan nettisivuilta. Pyysin heiltä kuvamateriaalia, mutta en koskaan saanut vastausta. 

Arla tuo siis markkinoille Luomu Ingmariinin, joka sisältää pastöroitua luomukermaa, kovettamatonta luomurapsiöljyä, hapatetta, sekä suolaa ja vitamiineja (A ja D).

Ensinnäkin on hienoa, että käytetyt raaka-aineet ovat luomulaatuisia. Mutta se, että levitteessä käytettävä öljy on erikseen mainittu kovettamattomaksi, on jo mullistavaa. Se alleviivaa sitä, että kaikissa muissa levitteissä käytetty öljy on käsitellympää, ja asettaa aikamoista painetta Valion ja Raision tuotekehittelyn suuntaan.

Tietysti omatekoinen levite on aina paras vaihtoehto, mutta on turha olettaa että kaikilla ihmisillä olisi sellaiseen aikaa tai mielenkiintoa (ja etenkään tuota jälkimmäistä). Sen vuoksi on todella hienoa, että tuotannosta vastataan kuluttajien toiveisiin. Edes näin viiveellä :D

Mainostuksesta huolimatta en ole vielä onnistunut löytämään kyseistä tuotetta kauppojen hyllyistä. Joko sinä olet nähnyt tai jopa ehtinyt testata sitä?

2 Comments

  1. 20 kesäkuun, 2016 / 12:05 pm

    Mahtavaa, että kysyntään on (vihdoinkin!) vastattu. Ei ole vielä osunut mun silmään tuo pakkaus, mutta pitääpä olla tarkkana ens kauppareissulla. :)

  2. 23 kesäkuun, 2016 / 6:35 pm

    Sanopa muuta! :) Toivottavasti pian löytyy kaupoista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *