I love me 2019 messutärpit!

Hei, enää yksi yö ja messukeskus avaa ovensa messukansalle! Vuorossa ovat tietenkin I love me -messut, jotka kokoavat saman katon alle kaiken olennaisen niin kauneuteen, terveyteen kuin hyvinvointiinkin liittyen. Etten tekisi aivan samanlaista tärppipostausta kuin vuonna 2017, (koska kyllähän sinä osaat liikkua siellä sinne missä se kovin tungos on – siellä ovat todennäköisesti myös ne parhaat tarjoukset) rajasin aihealueeksi pelkän kosmetiikan ja erityisesti yhden suosikkiosastoistani.

Linkkasin postauksen loppuun myös bloggaajakollegoideni messutärpit, jotta löytäisit etsimäsi vinkit nopeammin!

Näistä linkeistä pääset selaamaan messuohjelmaa ja –tarjouksia.

I love me messutärpit

NHS

Nordic Health Systems tuo Suomeen suurenmoisia kosmetiikkabrändejä, kuten esimerkiksi Laveraa, Nurmea ja Benecosta. Heidän osastollaan on koko viikonlopun ajan jo tutuksi tullut, ja erittäin odotettu 40% alennusmyynti. Mitä sieltä sitten kannattaa ostaa? Laveralta ja Cattierilta on viime aikoina pompahdellut mitä ihanampia uutuustuotteita. Esimerkiksi tämä Cattierin loistava silmämeikinpuhdistusaine, tai Laveran suuresti hehkutetut tehoampullit, jotka odottavat kaapissani testiinpääsyä. Minulla on noihin ampulleihin niin kovat ennakko-odotukset, etta ajattelin ostaa niitä pari pakettia lisää näin sokkonakin :D

Benecos taas räjäytti pankin tekemällä maailman parhaan kulmageelin <3 Ennustan näistä myyntihittiä, joten omansa kannattaa hakea jo päivän alussa. Postailen tuotteesta myöhemmin erikseen, mutta lupaan: et tule pettymään!

Oma ostoslistani NHS:n osastolle:

 • Laveran Protect & Repair Huulivoide: Yksi kaikkien aikojen parhaista (ellei paras) huulirasva, joka jostain hämmentävästä syystä ei ole koskaan päätynyt vuoden parhaat -listoilleni, vaikka syytä olisi todellakin ollut. Löytyy aina yöpoytäni laatikosta.
 • Lavera Vanilja-Kookos Suihkugeeli ja Vartalovoide. Rakastan tuota tuoksua, ja koostumukset ovat todella hyvät. Lisäksi täytyy napata testiin joku uusista vartalotuotteista, joita näkyy olevan aikamoinen joukko.
 • Laveran uudet sheet maskit. Pakko ottaa ainakin yksi jokaista :)
 • Yllä mainitut Laveran tehoampullit.
 • Cattierin silmämeikinpoistoaine, joka alkaa uhkaavasti olla lopussa. En taida osata olla enää ilman.
 • GRN on NHS:n uusin löytö, johon en ole vielä päässyt tutustumaan. Tilanne on tarkoitus korjata ;)
 • Kuten jo mainitsin, Benecos onnistui yllättämään kulmatuotteillaan täysin, joten ajattelin tutustua merkin meikkeihin vähän syvällisemmin. Heräteostoksia siis.

NHS:n osastolla on myös bloggaajakollegani Maria antamassa meikkivinkkejä perjantaista sunnuntaihin!

I love me messutärpit

Parasta ennen-korit

Lähes jokaisella kosmetiikkaosastolla on myytävänä kosmetiikkaa, josta on hyllyaika menossa umpeen ja hinta sen mukainen. Luonnonkosmetiikkakin säilyy usein aivan moitteettomana pitkiäkin aikoja päiväyksen mentyä, joten tässä on loistava säästön paikka! Tietenkin on huomioitava tuotteen annostelutapa: jos voiteeseen tai puikkoon tulee ihokosketus jokaisella käyttökerralla, ei sen voi olettaa säilyvän kovin kauaa ja tällaiset aletuotteet kannattaakin käytellä nopeasti pois.

Vinkkikokoelma

Alla on lista muiden blogien tärppipostauksista:

Maria on ahkeroinut useammankin postauksen, yhden laajemman (erittäin kattavan!) ja sitten tärpit Laveran meikeistä, GRN:n sekä Bearelin tuotteista.

Hannamaria on listannut suosikkiosastojensa lisäksi myös ohjelmavinkkejä!

Nannan Kultainen kynsilakka-blogista löydät top 5-osastot myös kosmetiikan ulkopuolelta (kosmetiikkavinkkien lisäksi).

Purkkisirkuksen Sonja on kirjoittanut erittäin kattavan listauksen eri osastoista ja listannut erityisesti tuotteita korealaista kosmetiikkaa myyvän Beautykon osastolta.

Noin! Loput jätetään intuition ja hetken huuman varaan :D Nähdään messuilla <3

2 Comments

 1. 17 lokakuun, 2019 / 4:10 pm

  Jee! Huomenna jo! <3 Kiitos linkkauksesta. Kiva oli kuulla sunkin suosikit meidän osastolta! :)

  • Elina
   Kirjoittaja
   17 lokakuun, 2019 / 4:35 pm

   Ole hyvä <3 Huomenna nähdään!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *