Messuhumua Joensuussa – Täyttä Elämää

Muutaman vuoden hiljaiselon jälkeen oli ilo huomata, että Joensuussa on herätetty eloon hyvinvointimessujen perinne. Viime viikonloppuna Hotelli Kimmelissä oli yksipäiväiset Täyttä Elämää- messut, joilla ehdin käydä vain hyvin pikaisesti. Hotelli ei ole paras mahdollinen paikka messuja ajatellen pohjaratkaisunsa vuoksi (paikka on kuitenkin hotelli eikä messuhalli), mutta sekä näytteilleasettajia että ihmisiä oli saapunut paikalle oikein mukavasti, mikä on tietenkin pääasia.

Tutustuin messuilla paikalliseen savinaamiojauheeseen Käsämään, joka vaikutti tuotteena oikein mielenkiintoiselta. Viidenkymmenen euron hintalappu sai kuitenkin jättämään purkin toveriensa seuraan.

Tänä viikonloppuna paikallinen terveyskauppa Ecoteekki (entinen Life) järjestää terveysmessut Yliopiston Carelia-rakennuksessa. Tapahtumasta löydät lisätietoja täältä. Messutarjousten hyödyntämisen lisäksi kannattaa tsekata paikalla järjestettävien luentojen aikataulu. Nostaisin esille esimerkiksi ravitsemusterapeutti Marja Ruutin luennon maksan hyvinvoinnista, sekä Jaakko Halmetojan luennon Energisen elämän elementeistä. Messuille on vapaa pääsy. Valitettavasti en pääse paikalle luentojen aikaan työvuoroista johtuen, mutta menen ehdottomasti nautiskelemaan messutunnelmasta iltapäivällä :)

Onko sinulla tapana käydä hyvinvointi- tai terveysmessuilla?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *