Elina

Kerroksia on kaikkialla. Tuota ajatusta pyörittelin mielessäni kun mietin blogilleni uutta nimeä. Aiemmin blogi matkasi Elina K-nimen alla ja vastaantulleiden päällekkäisyyksien sekä lievän kyllästymisen (tuntui, että noita etunimi + sukunimen ensimmäinen kirjain -nimisiä blogeja ilmaantui koko ajan lisää) vuoksi paine nimenmuutokseen tuntui väistämättömältä.

Blogin pääteemat – ne paksuimmat kerrokset – ovat edelleen kauneus ja hyvinvointi. Luonnonkosmetiikan läsnäolo on vahva, mutta tulet näkemään täällä myös tuotteita, jotka ovat vakuuttaneet minut muulla tavoin.

Pyöritän mieheni kanssa uusioperheen arkea ja tukikohtanamme toimii viisi vuotta vanha omakotitalo. Arkeamme vauhdittaa mieheni kaksi lasta, sekä kultaisetnoutajat Kisu ja Siina, joiden edesottamuksia näkyy Instagramissa aina silloin tällöin.

Kodin sisustaminen ja perhe-elämä näkyy blogissa sivujuonteena, samoin kuin ruoka ja gluteenittomat reseptit, joita julkaisen harvakseltaan. Reseptejä näkyisi blogin puolella varmasti enemmänkin, jos joku ehtisi kuvata ruuat ennenkuin ne häviävät lautasilta…

Tervetuloa mukaan!

Postaustoiveita tai muuta palautetta voit laittaa kommenttiboksin lisäksi sähköpostilla:

elina.hyttinen@kerroksia.fi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *