Yksinkertaisuudessaan täydellinen: Laponie of Scandinavia

Laponie of Scandinavia on yksi tämän hetken mielenkiintoisimmista uusista kotimaisista kosmetiikkabrändeistä. Siinä, missä moni muu tuotemerkki nojaa koostumuksissaan toinen toistaan eksoottisempiin raaka-aineisiin ja pyrkii vaikuttamaan ihoon ”pintaa syvemmältä”, niin Laponie on karsinut tuotteista kaiken ylimääräisen (mukaanlukien hajusteet) ja keskittyy siihen olennaisimpaan: ihon suojaamiseen ja sen toiminnan tukemiseen.

Sain tuotekokeiluun toisen putsareista, ja vaikken hetkeäkään epäile, etteikö myös puhdistusmaito olisi erittäin miellyttävä tuttavuus, niin sarjan puhdistusgeeli kuulosti niin mielenkiintoiselta, etten voinut olla tarttumatta siihen.

Gel Cleanser

Laponien geeliputsarin (18 euroa/100 ml) ainesosaluettelo on lyhyt ja ytimekäs: veteen on sekoitettu glyseriiniä, pinta-aktiivisia ja kosteuttavia aineita.

Kuivalle iholle levitettäessä geeli tuntuu aluksi liukkaalta, ja sitten se yllättäen melkein imeytyy ihoon; melkein kuin laittaisi hyaluronihapposeerumia iholle. Veden kanssa se muuttuu jälleen liukkaaksi geeliksi, jonka vaahto on ehkä hienovaraisinta mitä olen ikinä nähnyt. Huuhdellessa tuntuu hassusti siltä kuin osa geelin kosteuttavista ainesosista jäisi ihoon vähän samalla tavalla kuin puhdistusvoidetta käytettäessä.

Lopputuloksena on puhdas, muttei tippaakaan kiristävä iho.

Olen tykästynyt käyttämään Laponien puhdistusgeeliä aamupuhdistuksessa, meikinpoistoon sen alle suositellaan käytettävän puhdistusmaitoa. Puhdistusöljyn päälle en tätä käyttäisi, sillä geelin mieto surfaktantti ei riitä emulgoimaan raskaampaa öljyä pois iholta – ainakaan yhdellä kertaa.

Geeli on pakattu kierrätystä ajatellen alumiinituubiin, joka ei ehkä ole suosikkini kyseisessä kategoriassa, vaikka tuotteiden pakkaukset erittäin kauniita ovatkin (t: vannoutunut pumppupullojen ystävä).

Laponie of Scandinavia on vielä tuore tulokas kosmetiikkakentässä, mutta mielenkiinnolla jään odottamaan mitä heidän tuotekehittelynsä esittelee seuraavaksi.

Joko sinä olet ehtinyt testata Laponien tuotteita?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *