Kauneusbloggajien Joulukalenteri: luukku 20

Joulukuu alkaa olla pitkällä toisella puolikkaallaan ja se odotetuin eli Jouluaatto häämöttää jo muutaman päivän päästä! :) Sain tänä vuonna ilokseni osallistua kauneusbloggaajien joulukalenteriin, ja tästä kuullessani aloin heti miettiä minkä tuotteen nostaisin tässä luukussa esille. Päätin sitten, että annan pienen paljastuksen tulevasta ”vuoden parhaat”- kategoriasta ja esittelen The Seerumin jo nyt!

Ennen kuin käydään asiaan muistutan vielä, että eilisen päivän luukun löydät Fannin blogista, tänään aukeaa tämän blogin lisäksi luukku myös Marialla, ja huomiset luukut löydät Saran ja Jennin blogeista :)

Postaus toteutettu yhteistyössä House of Organicin kanssa, sisältää mainoslinkkejä

Tämä on samalla myös ensimmäinen postaus 100% Puren tuotteista, joten lyhyesti: 100% Pure on aivan huikean mielenkiintoinen amerikkalainen tuotesarja, joka rantautui tänä vuonna Suomeen. Tuotteista löytyy toinen toistaan vaikuttavampia ainesosalistoja, joista näkee heti, että homma otetaan tosissaan. Tuotevalikoimakin on todella laaja; kasvo- ja vartalonhoitotuotteiden lisäksi 100% Pure valmistaa värikosmetiikkaa. Yrityksen taustoista ja ideologiasta voit lukea lisää täältä.

100% Pure Dark Spot Remover

Ensikosketus tähän seerumiin tapahtui ollessani Helsingissä I love me- messuilla, ja saatuani sen testattavaksi en tietenkään malttanut odottaa kotiin asti. Ystäväni joutui sitten todistamaan kosmetiikkafriikin Halleluja-hetkeä :D Sillä todellakin, Dark Spot Remover sai sukkani pyörimään <3

Seerumin maitomaisen pehmeä koostumus on jotain aivan taivaallista. Se levittyy kuin unelma, ja kosteuttaa sekä tekee ihon pinnan sileäksi.

Ainesosat olivat tietenkin se syy, miksi valitsin juuri tämän seerumin testiin. 100% Pure ei käytä vettä tuotteidensa pohjana, ja tämän seerumin pohjaksi on valittu aloeuute. Tässä nyt ei sinänsä ole mitään kummallista, mutta incilistaa lukiessa pidemmälle iskee hämmennys: lista on täynnä tehokkaita vaikuttavia aineita. Ei yhtä tai kahta vaan yhtätoista..! Sakea, bayberry- (jos tiedät tälle marjalle suomennoksen niin kerro!), matsutake-, ja limeuutetta, C-vitamiinia, lakritsi-, papaija-, ja leväuutteita, ruusunsiemenöljyä ja japaninköynnöskuusamauutetta. Tässähän melkein hengästyy :D

Seerumin pääasiallinen tarkoitus, kuten nimestäkin voi päätellä, on pigmenttiläiskien vaalentaminen. Minulla ei ollut mitään tiettyä läiskää, jota olisin halunnut kokeilla vaalentaa, mutta yleiseen ihon kirkastumiseen kiinnitin todellakin huomiota. Etenkin otsaa vaivannut sitkeä tukkeutuminen alkoi käytön myötä helpottaa (kahdesti päivässä käytettynä).

Miksi kuvissa näkyy myös kahvipapu-uutteella ja muilla potenteilla ainesosilla ryyditetty sheet mask? Tietenkin siksi, että halusin seerumille kivan kaverin alla olevaan arvontaan ;) Toisin sanoen en ole vielä päättänyt vuoden parasta sheet maskia, mutta tämä voi hyvinkin olla se!

Sain siis House of Organicilta luvan arpoa luukun sisällön yhdelle lukijalleni, joten tuumasta toimeen:

Kerro kommenttikentässä, Facebookissa tai Instassa, mitä toivoit joululahjaksi? Kommentista tulee yksi arpa, sometilien (Instagram ja Facebook) seuraamisesta lisäarpoja, muista siis kertoa monellako olet mukana. Aikaa osallistua on 24.12. asti, eli vähän nopeampi arvonta tällä kertaa.

Onnea arvontaan ja muista, että Joulu tulee stressaamattakin ;)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *