Lavera Winter Love – talven ihanin vartalovoi

Laveralta tuli viime syksynä kaksi talviteemaista vartalovoita, joista valitsin testattavaksi pehmeän vaniljaiselle tuoksuvan Winter Loven.

Lavera Winter Love

Ensivaikutelma

Winter Love on täyteläistä vartalovoidetta purkissa, eikä nimestään huolimatta ollenkaan liian tönkköä. Soija- ja manteliöljyn sekä shea- ja kaakaovoin voimalla kosteuttava vartalovoi tuoksuu herkullisen makealle, vaikka vaniljantuoksun vastapainona toimiikin ruusuvesi. Täydellinen yhdistelmä <3 Tästä tulee mieleen yksi kaikkien aikojen suosikkituoksuistani: Estelle & Thildin Sweet Vanilla Blossom… taidan olla heikkona tähän yhdistelmään :D

Lavera Winter Love

Ihofiilis

Vartalovoi on parhaimmillaan illalla saunan jälkeen levitettynä, kun iho on kunnolla kostea ja mieli rauhallinen. Tällöin ehtii paremmin nuuskutella voidetta kuin aamukiireessä :)

Lavera Winter Love

Täyteläisyydestään huolimatta voide imeytyy ihoon nopeasti, ja jättää pinnan silkkiseksi ilman minkäänlaista klähmäisyyttä. Iho tuntuu pehmeältä vielä seuraavanakin iltana. Väittäisin, että tässä on Laveran kaikkien aikojen paras vartalotuote. Ainoa miinus tulee itse pakkauksesta, vaikka se kaunis onkin, niin purkista kaivettava voide on aina vähän epähygieeninen…

Limited Edition

Lavera Winter Love

Laveran Winter Love ja sisarensa Winter Bloom olivat molemmat viime joulun sesonkituotteita, joten niitä tuli myyntiin rajoitettu erä. Kannattaa siis olla nopea, jos näitä haluaa haalia itselleen! Itse meinaan ainakin tsekata vieläkö Luonnonkaunis-messuille olisi riittänyt näitä myyntiin :) Verkkokaupoista kannattaa suunnata Hyvinvoinnin tavarataloon, jossa vartalovoit ovat 30% alennuksessa, eli purkille jää hintaa vähän yli kymmenen euroa.

Ehditkö sinä testaamaan näitä talvituotteita? Ja paljasta samalla oma Lavera-suosikkisi <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *