Jump for joy! – Esittelyssä trampoliinipuisto Jump Park

Tiesitkö, että Joensuuhun on toukokuussa avattu Jump Park-niminen trampoliinipuisto? Ehkä, jos lapsesi on viettänyt siellä synttäreitä tai jos satut treenaamaan viereisellä CF-salilla. Itse en osu kumpaankaan kategoriaan ja käytin ensimmäiseksi Googlea kun minulle tarjottiin mahdollisuutta tehdä yhteistyötä heidän kanssaan. Luulin aluksi, että kyseessä on vähän HopLopin tapainen lasten leikkipuisto, ja mietin että kuinkahan se minuun liittyy (kun ei niitä henkkareitakaan niin usein enää kysytä).

Ja olin aivan hakoteillä. Jump Park on enemmän liikuntaa kuin hengailua, ja mikä tärkeintä: se on tarkoitettu myös aikuisille!

Kävin viime viikolla tutustumassa vain aikuisille tarkoitettuun ohjattuun pompputuntiin. Kerroin siitä ystävälleni etukäteen, ja hän esitti varsin validin kysymyksen:

”Eikö siinä tule kohtu pihalle?”

Kieltämättä lantionpohjalihasteni kunto kävi mielessä ennen jumppaa, ja ajattelin, että tulisipa sekin asia samalla testattua :D Sanotaanko, että tenakauppaan ei tarvitse ihan vielä mennä, mutta sain 45 minuutin mittaisen muistutuksen asiasta…

Tunti sisälsi hyppimistä erilaisin variaatioin sekä lihaskuntoliikkeitä mukaanlukien kokemuksena erittäin mielenkiintoisen joustavan alustan päällä lankutuksen..! Liikesarjat olivat sen verran lyhyitä, että tunnille uskaltaa osallistua, vaikkei olisi aikoihin harrastanut liikuntaa.

En muista milloin olisin hikoillut ja nauranut niin paljon samalla kertaa.

Olisin kuvitellut jalkojeni kipeytyvän tunnista enemmän, mutta yllättäen eniten nokkiinsa ottivat selkälihakset – se lankku <3

Tekisikö mieli hypätä sekaan?

Jump Park on erittäin tervetullut lisä Joensuun kasvavaan liikuntapaikkavalikoimaan. Sen sijainti muutaman kilometrin päässä Joensuun keskustasta hyvien liikenneyhteyksien päässä on erinomainen, saapui paikalle sitten autolla tai pyöräillen. Tällä hetkellä aikuisten ohjattuja tunteja on vain kerran viikossa, mutta tarjontahan elää aina kysynnän mukaan ;) Minä aion ainakin mennä uudelleen, jos ei muuten niin testaamaan lihaksia, joita en juuri koskaan muista treenata… Ja pitämään hauskaa!

Tingin tapani mukaan lukijoille jotain kivaa yhteistyön tiimoilta, ja Jump Park lupautui tarjoamaan lukijoille (sinulle!) 33% alennuksen puiston kaikista palveluista lokakuun loppuun asti. Edun saat käyttöösi ilman sen kummempia koodeja, riittää kun mainitset kassalla lukeneesi jostain blogialennuksesta ;)

Lisäksi sain luvan arpoa yhden kymmenen kerran kortin! Arvonta on voimassa tästä päivästä alkaen sunnuntaihin 1.10. ja käynnissä paitsi täällä blogin kommenttiboksissa, myös Facebookissa ja Instagramissa. Säännöt ovat vanhat tutut: vastaamalla tuohon alla olevaan kysymykseen osallistut, seuraamalla/tykkäämällä saat lisää arpoja eli kerro monellako arvalla osallistut :)

Syksy on aina parasta aikaa kokeilla uusia harrastuksia. Aloititko sinä jonkin uuden vai jatkoitko vanhojen, tuttujen lajien parissa?

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *