Uusia tuulia blogissa

Saatoit jo huomatakin, että sivubanneriin on ilmestynyt uusia mainoslinkkejä.

Sain pari viikkoa sitten asiaa koskevan yhteydenoton Optimumin maahantuojalta Froothielta, ja olemme nyt päässeet sopimukseen, joka tuntui sopivimmalta. Saan oman alekoodin, jota käyttämällä sinä saat ostamastasi tuotteesta 20 euron alennuksen. Minä hyödyn kaupasta pienellä provisiolla. En siis solminut sopimusta rahankiilto silmissä, vaan koska pidän tuotteesta kovasti, ja alennus se on pienikin alennus, sanoo sisäinen tinkijäni.

Alennuskoodi

Jos siis olet harkinnut muutamaa astetta jämerämmän tehosekoittimen kotiuttamista, kannattaa tarjous (koskee malleja 9200A ja 9400) pitää mielessä :)

Alennuskoodi
Kuva: Froothie

Yllättäen muutama päivä sitten minuun otettiin yhteyttä Bonuswaylta, jonka ehkä tunnistat paremmin nimestä Ostohyvitys.fi? Uutta nimeä kantava verkkokaupan oma kanta-asiakasohjelma on noussut nopeasti todella suosituksi Suomessa. Minulla on tapana suhtautua näihin aluksi aina hieman skeptisesti, koska heti tulee mieleen näkyykö tällainen järjestelmä tuotteen hinnassa. Verkkokauppa kuitenkin maksaa Bonuswaylle siivun kauppasummasta, kun ostokset on tehty sen kautta (ja tästä summasta osa palautuu takaisin asiakkaalle).

Ehkä tämän voi laskea verkkokaupan ”markkinointikuluihin”, koska suomalaiset (myös minä!) tunnetusti bonustenkiilto silmissä keskittävät ostoksiaan sinne, missä se on kaikista kannattavinta.Eikä tällaisessa menettelyssä mitään vikaa ole, kunhan hintojen välillä on tervettä kilpailua niin, että kaupankäynti pysyy reiluna myös alkutuottajalle (näinhän se ei läheskään aina mene kaikenlaisten halpuutusten keskellä).

Bonuswayn kaltaisen sähköisen bonuskortin toimiessa ideaalisti muodostuu eräänlainen triple-win-tilanne kaupan, asiakkaan ja kanta-asiakasjärjestelmän välille. Itse en ole suuria summia bonuksia vielä saanut, koska toistaiseksi luonnonkosmetiikan verkkokaupoista ainoastaan Biodellyssa on tätä saanut hyödynnettyä (lisäksi näyttäisi siltä, että aika monen verkkokaupan kohdalla olen yksinkertaisesti epähuomiossa jättänyt bonukset klikkaamatta). Mutta nyt kun tarkistin asiaa postausta varten, niin Biodellyn lisäksi ainakin Natural Goods Company on myös listalla. Hienoa!

Yhteistyökumppaneista löytyy myös verkossa toimivia matkatoimistoja, kuten Booking.com, jota käytän itse usein etsiessäni matkakohteesta hotellia. Myös lisäravinteita verkkokaupoista hankkivan kannattaa tarkistaa onko oma kauppa listalla. Tästä pääset katsomaan kaikki verkkokaupat, joiden kanssa Bonuswaylla on sopimus.

Kuinka tämä siis toimii ja miten minä hyödyn tästä yhteistyöstä? Ensinnäkin, jos olet uusi asiakas niin saat kymmenen euron aloitusbonuksen ensimmäisesta Bonuswayn kautta tekemästäsi tilauksesta. Sen jälkeen bonukset kertyvät normaalisti. Minä saan yhteistyöstä näkyvyyttä blogille, ja lisäksi blogini kautta liittyneiden lukijoiden ostosten Bonuswaylle menevästä summasta pienen provision, joka ei vaikuta sinun bonuksiisi. Jäseneksi voit liittyä tästä linkistä tai tuota sivubannerin mainosta klikkaamalla.

Kuten Froothienkin kohdalla, en kuvittele, että olisin iskenyt keppini siihen kuuluisaan kultasuoneen, mutta mielenkiinnolla odotan miten tämä yhteistyö lähtee käyntiin :)

Minua tietenkin kiinnostaa tässä vaiheessa, oletko sinä jo käyttänyt Ostohyvitystä ennen tätä nimenmuutosta? Ja millaisia ajatuksia tällainen blogiyhteistyö herättää?

Share:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *