Onnistuneiden polttareiden resepti

Kulunut viikonloppu oli yksi tämän kevään odotetuimmista :) Vietimme ystäväni polttareita, ja minä yhtenä kaasoista toimin juhlien takapiruna. Itse sankari odotteli juhlien alkavan vasta lauantaina, joten jonkinlainen yllätys piti saada aikaiseksi. Kävin sitten hakemassa neidin jo perjantaina työpäivän päätteeksi kaupunkikierrokselle, josta jatkettiin meille saunomaan.

Lauantai käynnistyi (kuten Instagramia seuranneet huomasivatkin) tankotanssilla Joensuun keskustassa sijaitsevassa Tanssikoulu Dreamissa. Tunti oli oikein onnistunut ja hikinen, jos olisi ylimääräistä aikaa niin saattaisin harkita jopa alkeiskurssille ilmoittautumista ;)

Tanssimisen jälkeen jatkoimme brunssille Surakan Baariin. Ruokailun ja parin skumppalasin ohessa morsiamen tehtävä oli esitellä polttariseuruetta toisilleen.

Vatsojen täytyttyä oli seuraavan tehtävän vuoro. Morsiamelta sidottiin silmät ja matkaa jatkettiin autoillen. Ajoimme tietenkin hieman kiertotietä, koska kummallisen hyvin sitä näköjään pystyy sidotuinkin silmin hahmottamaan minne suuntaan auto kääntyilee :D

Sää oli onneksi täydellinen. Joensuuhunhan oli luvattu lumisadetta.

Yllätys oli kuitenkin melkoinen, kun side silmiltä poistettiin lentokentällä. Mitään lentokoneesta hyppimistä ei ollut kuitenkaan edessä, vaan kävimme morsiamen ja kaasokollegan kanssa ihastelemassa maisemia yläilmoista käsin. Lentohärvelinä toimi 80-luvulta peräisin oleva pienkone, jonka tunnelma oli vailla vertaa :D

Lentokentältä matka jatkui hotellille, jossa meillä oli varattuna sviitti iltaan valmistautumista varten. Saunoimme ja istuimme poreammeessa, unohtamatta pieniä ihonhoitorituaaleja ;) Tein iltaa varten kuorivat naamiot sekä kasvoille, että vartalolle ja ajattelin, että voisin tehdä niistä oman postauksensa.

Illallista nautimme ravintola Local Bistrossa. Ruoka oli odotetusti erinomaista, mutta muutama kehitysideakin illan aikana löytyi. Ensinnäkin suuremman seurueen palvelu takkuili hieman, mikä on toki ymmärrettävää muutenkin täydessä ravintolassa. Seurueen kasvissyöjän harmiksi ainoat listalta löytyvät kasvisruuat olivat joko keittoa, piirakkaa tai puuroa, joista yksikään ei oikein tuntunut soveltuvan tilanteeseen. Niinpä hän tyytyi sitten syömään ranskalaisia…

Rikoin kaavaani ja söin suklaakakun sijaan uuniomenan. Tämä oli hyvää, muttei sen suklaakakun veroista.

Hilpeä ilta jatkui yökerho Ilonassa. Morsiamen hymy kertoi onnistuneesta päivästä, ja me kaasot saimme huokaista helpotuksesta ja pyyhkäistä hiet otsaltamme (pariksi päiväksi, koska h-hetkeen on enää reilu kuukausi) :D

2 Comments

  1. 21 huhtikuun, 2016 / 5:12 am

    Moikka! Olemme järjestämässä ystäväni polttareita Joensuussa ja kiinnostaisi tietää mitä kautta varasitte tuon lennon? :) ihan huippu idea!

  2. 24 huhtikuun, 2016 / 11:43 am

    Moi! Laitoin pari päivää sitten viestin asiaa järjestäneelle ihmiselle, mutta en ole vielä saanut vastausta. Tuo keikka hoidettiin tuttavankaupalla, eli en tiedä voiko sitä soveltaa suoraan, mutta ainakin kannattaa kysäistä tuolta Joensuun ilmailukerholta, millaista pakettia heillä olisi tarjota :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *