Dr. Hauschkan meikkiuudistus

Sanotaan, että vaihtelu virkistää. Kosmetiikkafirmat taiteilevat asian kanssa eri tavalla kuin vaikkapa muotitalot, joiden täytyy tuottaa koko ajan uutta (tai ainakin uudennäköistä). Kosmetiikan kuluttajat sen sijaan saavat näppylöitä ajatuksesta suosikkituotteen valmistuksen lopettamisesta, joten yritysten täytyy uusien tuotteiden kehittelyn ohessa toteuttaa radikaalimmat uudistukset herkällä korvalla. Dr. Hauschkan meikkivalikoiman uudistus on onneksi tehty tyylillä klassikoita unohtamatta.

Uutuuksia on ollut saatavilla nyt parin viikon ajan, ja ilokseni ainakin Sokos hoiti lanseerauksen erittäin näkyvästi. Huom! Nyt on siis erinomainen tilaisuus bongata myymälöiden valikoimista poistuvia tuotteita reiluin alennuksin ;)

Pakkausten yleissävy muuttui kullanvärisestä mustaan ja uutuustuotteitakin on mukana. Niistä mielenkiintoisin on ylläolevassa kuvassa oikealla näkyvä CC-puuteri, jossa on perinteisempien puuterisävyjen seassa vihreätä pigmenttiä punoittavien alueiden peitoksi. Näyttää jännittävältä!

Silmänrajauskynien joukossa on myös sisärajauksiin sopiva nudesävy!

Näiden tuoteuudistusten kohdalla saa myös aina vähän jännittää, että onko klassikkotuotteilla annettu kenkää vai onko ne pidetty mukana ja kenties uudistettu hienovaraisesti? Oman suosikkini kohdalla oli onneksi toteutettu tuo jälkimmäinen vaihtoehto <3 Kyseessä on kaikkien mattaisten all-purpose-luomivärien äiti, neljän värin paletti nimeltään Stone Colours collection. Sen muotoa on muutettu muiden mukana, mutta sävyt näyttävät ainakin silmämääräisesti tarkasteltuina samoilta.

Vanha kohtaa uuden.

Nimeä on tosin muutettu; uusi nimi on kuvaavasti Eye & Brow Palette. Toiseksi tummin ruskea sopii nimittäin erinomaisesti myös kulmakarvoihin, joten kyse on todellisesta monitoimituotteesta. Tärkeä juttu, jos matkalaukussa on vain vähän tilaa!

Poskipunat on toteutettu kivasti duoina, joten samasta rasiasta saa vähän enemmän vivahteita irti :)

Muutenkin uudistus on toteutettu hillitysti. Värikkäämmätkin sävyt ovat luonnonläheisiä ja sopivat ”aikuiseen makuun”.

Mitäs mieltä olet Hauschkan uudesta tyylistä? Ovatko merkin meikkituotteet jo tuttuja vai vielä aivan vierasta maaperää?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *