Kosmetiikkaostoksilla Joensuussa, osa 2.

Toiseksi Joensuun luonnonkosmetiikkamarkkinoilla kiilaa keskustan Life – myymälä. Sijainti on hyvä, ja valikoima on todella laaja, varsinkin jos vertaa muihin ketjun myymälöihin. Kauppias Maria Korhonen onkin osoittanut erinomaista kosmetiikkavainua ottaessaan myyntiin uutuuksia nopealla tahdilla.

Lifessa on myynnissä ihon- ja hiustenhoitotuotteita edullisista keskihintaisiin. Ihonhoitotuotteista nostan esille Nafhan, joka on hinta-laatu- suhteeltaan erinomainen keskihintaisten tuotteiden edustaja. Lisäksi sieltä löytyy Benecos, ja minulle entuudestaan tuntematon Nonique. Life myy myös Madaraa, mutta joutuu siinä kohtaa kilpailemaan asiakkaista Sokoksen kanssa.

Värikosmetiikkaakin on useita vaihtoehtoja, esimerkiksi suomalaista Flowta, jota ei saa Joensuusta muualta. Eco Beautyn lopetettua Zuiin jälleenmyynti Life jäi Joensuun ainoaksi merkin edustajaksi. Laveran ja Benecosin meikit ovat jäämässä pois valikoimasta, ja loput myydään pois puoleen hintaan (hyvä tilaisuus tehdä löytöjä!) . Erityismaininnan Life saa laajasta aurinkotuotteiden valikoimastaan. Myynnissä on ainakin Lovean ja Acorellen tuotteita, jotka olen molemmat todennut käyttökelpoisiksi.

Kävin paikan päällä juttelemassa Marian kanssa :)

Millainen tausta sinulla on kauneusalalta?
Ei minkäänlaista. Oppi on tullut työn ohessa :)

Millainen on tyypillinen asiakkaanne?
Asiakkaita käy kaikista ikäryhmistä, mutta tyypillinen kosmetiikkaostoksilla oleva asiakas on 30-50 vuotias nainen, joka tietää mitä on ostamassa.

Mitä myyntivaltteja teillä on kilpailijoihinne verrattuna?
Myymän valikoima on laaja, ja tuotteet käyvät läpi tarkan seulan ennen myyntiinottoa, jolloin laatu pysyy korkeana.

Kuka päättää valikoimaanne tulevista tuotteista?
Osan brändeistä sanelee ketju, loput päättää yrittäjä itse.

Millaisena näet luonnonkosmetiikan osuuden tulevaisuuden kosmetiikkakentässä?
Voisi ennustaa, että markkinaosuus tulee entisestään kasvamaan, kun kuluttajien seuraava sukupolvi vaihtuu ja tietoisuus synteettisen kosmetiikan sisältämistä ainesosista lisääntyy.

Unique haircare
Benecos <3
Tuoksut rivissä :)

Yksi Joensuun Lifen mahtavista puolista on se, että se onnistuu aina yllättämään uutuuksillaan :) Niin kävi tälläkin kertaa. Edellisen käyntini jälkeen sinne oli ilmestynyt uusi meikkisarja boho! Tämä on erittäin hyvä uutinen hintatietoisille, koska merkin tuotteet ovat todella edullisia ja silti laadukkaita. Värikosmetiikan lisäksi bohon valikoimaan kuuluvat myös luonnolliset tuoksut. Kannattaa käydä testailemassa :)

Pihistä & Panosta rinnakkain :)

Mitä sävyjä <3 Ja alle kympillä!

Koska jouluostosten teko on jo kuumimmillaan, neuvottelin Marian kanssa sinulle alennuksen :) Saat 10 prosenttia kaikista normaalihintaisista tuotteista vuoden loppuun saakka Metropolin myymälästä ilmoittamalla kassalla koodin ”elina k”.
Nyt on siis erinomainen tilaisuus shoppailla kosmetiikan lisäksi esimerkiksi laadukkaita lisäravinteita, tai vaikkapa pyykinpesuainetta ;)

Missä sinä yleensä teet kosmetiikkaostoksia? Verkkokaupat jyräävät helposti, mutta onko kotikaupungissasi kivijalkamyymälää, jossa voit käydä ihastelemassa (ja nuuhkimassa!) tuotteita ennen ostopäätöksen tekoa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *