Mádara Brightening AHA Peel Mask

Mádara toi viime syksynä markkinoille kaksi uutta naamiota: Brightening AHA Peel Mask ja Ultra Purifying Detox Mask. AHA Peel Mask eli kuoriva hedelmähapponaamio edustaa uutta, rakeettomien kuorintojen trendiä, joka on vihdoin rantautunut Suomeenkin. Aluksi arastelin kemiallisen kuorinnan testaamista, sillä etenkin kasvojen ihon herkistymisestä UV-säteilylle varoiteltiin ahkerasti. Lopulta uskaltauduin kuitenkin hankkimaan naamion ja aloittamaan varovaiset testailut.

Ensikokemuksesta luottotuotteeksi

En tosiaan ollut aiemmin kokeillut hedelmähappokuorintaa, ja muistan kuinka minua jännitti ensimmäinen kerta kokeillessani sitä. Pakkauksessa ilmoitetaan, että naamiota tulisi pitää kasvoilla maksimissaan kymmenen minuuttia, ja herkkäihoiset ihoaan tarkkaillen vähemmän aikaa. Tuote on ollut säännöllisessä käytössäni nyt vuoden, ja se kuuluu pari kertaa viikossa kasvojeni perushoitorutiiniin.

Madaran naamio on hyvin mieto. Annan sen vaikuttaa kasvoillani yleensä reilusti suositeltua aikaa pidempään, koska se ei tunnu pahalta enkä näe kasvoillani minkäänlaista punoitusta pitkänkään ajan jälkeen. Mietoudesta kertonee myös se, että annoin sitä äidilleni pienessä purkissa testattavaksi ja hän sitten unohti, mitä siinä oli kuvitellen sen seerumiksi tai kevyeksi voiteeksi. Kuinkas siinä sitten kävi? Naamio oli hänen kasvoillaan koko yön ja tuloksena oli vain hyvin pehmeä iho, mitä hän kehui sitten minulle. Hieman naureskelin pitkähköä vaikutusaikaa :D
Naamio on koostumukseltaan kevyen fluidimaista ja lähes tuoksutonta. Sitä on mahdoton kerrostaa paksuksi kerrokseksi, joten se on myös hyvin riittoisaa. Naamio tekee ihon pehmeäksi (mitään varsinaista ”kirkastumista” en kyllä havaitse), ja tykkään käyttää sitä valmistelevana tuotteena ennen puhdistavaa tai kosteuttavaa naamiota. Tai molempia, jos teen kasvohoidon pitkän kaavan mukaan.
Pidän siis Madaran naamiosta kovasti arkituotteena ja se toimii helppona ensiaskeleena AHA-kuorintojen maailmaan. Mutta kaipaan kuitenkin vielä tuotetta, jossa olisi parin asteen verran enemmän tehoja. Olen pitkään ollut ostamassa voimakkainta Juice Beautyn versiota, mutta mitä! Kuin tilauksesta supisuomalainen Supermood onkin lanseerannut sille kovan kilpailijan, ja tottakai suosin kotimaista silloin kun se on mahdollista (ja järkevää).
Kuuluvatko happokuorinnat osaksi sinun ihonhoitorutiiniasi?

8 Comments

 1. 2 lokakuun, 2015 / 11:33 pm

  Jäin miettimään sitä, kun kirjoitit, että haluat jotain Madaran Peeliä tehokkaampaa, sillä Katja Kokon blogin Supermood youth glow-postauksessa oli tällaista kommentointia:

  "Miten vertaisit kuorinnan tehokkuutta Madaran Peel-kuorintaan?

  Onnittelut, molemmat tuotteet näyttävät tosi kauniilta ja kuulostavat aivan mahtavilta. Varmasti on ollut upeaa olla mukana kehittämässä näitä! En malta odottaa mitä loput tuotteet ovat. :)

  Katja Kokko sanoo:
  24.9.2015 23:27
  Marikon iho näyttää tosiaan rakastavan näitä tuotteita. Madaran AHA-kuorinta kuumottaa ja kipristelee enemmän, kuin tämä."

  Ymmärsin tuosta, että Madara olisi Supermoodia tujumpi tapaus, vai mitä mieltä olet? Mä olen kans käyttänyt tuota Madaran Peeliä ja tykkään siitä. Olisi silti kiva kokeilla tuota suomalaistakin uutuutta, vaikkei se olisikaan yhtä tehokas (jos kihelmöinti on yhtä kuin tehokkuus, en tiedä). :)

 2. 2 lokakuun, 2015 / 11:46 pm

  Hei joo! En ollut lukenut tuota kommenttiboksia, aika ristiriitaisia kommentteja kun joku tahtoo testata tuota JB:n jälkeen :O Ja Katja mainitsee että Madara hänellä kihelmöi… Plääh. Ei kai auta kuin odotella, että Sokokselle tulis noista testerit niin vois kokeilla ensin.

 3. 22 lokakuun, 2015 / 7:28 pm

  Tähän mun piti vastata (mutta unohdin), että JB:llähän on kolmen eri tasoista kuorintaa: herkälle iholle, aknelle ja sitten sellainen kunnon HC -kuorinta. Kommentoija on voinut kokeilla noista minkä tehosta vaan, esim. sitä miedointa versiota, jolloin se ei olisikaan ristiriidassa edellä mainitun tiedon kanssa. :)

 4. 22 lokakuun, 2015 / 7:32 pm

  Totta, mutta olen elänyt siinä uskossa, että se hellävaraisinkin JB olisi tujumpaa kuin Madara :D
  Kuulin just että noista Supermoodeista on nyt näytteet Sokoksella, pitää käydä ens viikolla ihmettelemässä, jos saisin vaikka pieneen purkkiin jotain mukaan ;)

 5. 23 lokakuun, 2015 / 11:22 pm

  What, oikeesti? Mä oon kokeillut sekä Madaran että sitä Green Applea (se keskivahva) ja mä sanoisin oman kokemuksen kohdalta, että ne on about saman vahvusia.

  Tosta Supermoodista olisi tosiaan kiva saada näyte, pitääpä muistaa seuraavan kerran, kun käy Sokoksella päin. :)

 6. 23 lokakuun, 2015 / 11:40 pm

  Joo siis tuo miun uskomushan perustuu ihan mutuiluun, koska en ole JB:n kuorintaa koskaan testannut. Olen vain aina luokitellut Madaran sinne mietojen kastiin, koska se ei puolituntisenkaan jälkeen vielä aiheuta punoitusta tai polttelua :)

 7. 24 lokakuun, 2015 / 2:25 pm

  Voiskohan siinä vaikuttaa oma iho ja sen herkkyys? Musta nimittäin tuntuu (ei ees tunnu, tiedän), ettei mun sisko voisi mitenkään pitää Madaraa puoltatuntia kasvoilla -sen naama alkoi helottaa, kun se piti Youth Glow Peeliä minuutin (60 sekuntia)! Ja jos Madara kihelmöi sitä enemmän, niin mitähän puoltuntia sille tekis… :D

 8. 27 lokakuun, 2015 / 7:52 pm

  Voi olla :D Tai sit miun tuubista puuttuu joku raaka-aine :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *