I Love Me -messutärpit!

Messuviikko on koittanut vihdoin! Suuntaan jo torstaina Helsinkiin, ja ainakin perjantai ja lauantai menevät messuilun merkeissä. Tutkailin messuohjelmaa ennakkoon ja ajattelin listata omat suosikkini :) Messuohjelman löydät täältä ja opaslehteä voit lukea sähköisenä täällä. Viime vuoden messupostaukseen pääset tästä.

Luonnonkosmetiikka

Luonnollisesti-alue tuntuu kasvavan joka vuosi messuilla vähän suuremmaksi, ja sieltä löytyy tänä vuonna erinomaisen kattava katsaus Suomen luonnonkosmetiikkamarkkinoihin. Hyvien tarjousten lisäksi odotan eniten uutuuksien syynäämistä. Täältäpäin kun ei kivijalkamyymälöistä löydy esimerkiksi Natural Goods Companyn korealaisuutuutta Whamisaa tai Naturellesta löytyvää Lilfoxia. Naturellehan ei ole pariin viime vuoteen ollut messuilla, joten mielenkiinnolla odotan, millaisen messuosaston he ovat rakentaneet :) Kannattaa pysähtyä myös Adesso Nutraceuticals Oy:n osastolle, josta löytyy puolalaismerkki Naturativ <3 Naturativin tuotteista on tulossa syksyn aikana useampi postaus, suosittelen ehdottomasti tutustumaan merkkiin, jos se on sinulle ennalta tuntematon!

Jolien osastolle kannattaa pysähtyä jo pelkän estetiikan vuoksi, jos edellisien vuosien perusteella voi jotain arvata. Luksuskosmetiikkaa kauniisti esillä :)

Kova kuhina tulee olemaan NHS:n osastolla, jossa on perinteiseen tapaan kaikki tuotteet -40% alennuksella! Naturellement latoo pöytään toinen toistaan ihanampia ranskalaisen luonnonkosmetiikan tähtituotteita, joista oma suosikkini on ehdottomasti Alorée. Myös Miraz ihastuttaa joka vuosi hyvillä tarjouksilla ja ihanilla uutuuksilla! Lemppareitani Mirazin tuotevalikoimassa ovat ehdottomasti iki-ihana Zuii, sekä Helixium, jonka tuotteista esimerkiksi misellivesi ja kuorintavoide ovat täyden kympin arvoisia <3

Kuva: Natural Goods Company

Natural Goods Companyn osastolla on tuoteuutuuksien ja tarjousten lisäksi tänä vuonna myös Katja Kokon vetämä workshop, jossa syvennytään korealaisen ihonhoidon saloihin. House of Organic lupailee uutuustuotetta supersuositulta Evolvelta, arvaatko mikä se mahtaa olla? Lisäksi odottaisin näkyvyyttä vastikään kauppaan saapuneelle 100% Pure -sarjalle, joka vaikuttaa erittäin lupaavalta!

Terveys ja hyvinvointi

Vaikka kauneudenhoito onkin ihanaa ja kosmetiikkauutuuksien fiilistely aivan supersiistiä, ne eivät ole syy siihen, miksi rakastan I love me -messuja. Kokonaisvaltainen hyvinvointi ja terveys ovat teemoina yhtä tärkeitä, ja kosmetiikan lisäksi messuilla onkin erinomainen tilaisuus käydä vaikka D-vitamiinitason mittauksessa (ainakin Biohitin osastolla onnistuu). Messuilta löytyy myös useampi kiropraktikko-osasto, joissa on mahdollista käydä nopeassa tsekkauksessa. Suosittelen lämpimästi. Oma niskakipuni jäi viime vuonna Sami Liukkosen pöydälle, eikä ole tullut takaisin! Biohakkereiden osastolla kuulet viimeisimmät terveysteknologiauutiset ja voit tutustua Teemu Arinan, Jaakko Halmetojan ja Olli Sovijärven kirjoittamaan Biohakkerin käsikirjaan, johon on tänä syksynä ilmestynyt stressiä käsittelevä lisäosa.

Lisäravinnetäydennystä varten suosittelen suuntaamaan esimerkiksi BiomedinNordiq Nutritionin tai Pharma Nordin osastoille. Myös Pur-kaupan valikoima kannattaa tsekata: laajaan valikoimaan kuuluu laadukkaiden lisäravinteiden lisäksi myös erilaisia ruoka-aineita, teetä, hunajaa ja mausteita. Ja löytyypä kaupasta kosmetiikkaakin :)

Kuva: Messukeskus

Messuilta löytyy myös seksuaaliterveyteen keskittyvä Erotiikanherkkukauppa, josta löytää parhaat vinkit lantionpohjan vahvistamiseen :)

Luennot

Messuilla on tänä vuonna useita mielenkiintoisia luentoja, joista kaikki eivät onneksi ole kertaluontoisia, eli päällekkäisyyksiä ei tarvitse murehtia. Itse aion mennä kuuntelemaan ainakin seuraavia:

Optimaalinen ravitsemus, terveys ja teknologia; biohakkeroinnin lyhyt oppimäärä (biohakkeri Teemu Arina, ravintoasiantuntija Jaakko Halmetoja ja yleislääkäri Olli Sovijärvi)

Suolistoa hoitamalla superaivot – paranna aivotoimintaasi ja hoida suolistosi kuntoon ravinnon avulla (FLT Ravintovalmentaja Annika Havaste)

Kauneudenhoidon kuumimmat trendit (Katja Kokko)

Nivelterveys ja ravintolisät (Jarmo Hörkkö, Hankintatukku)

Ruoka

Paljonkohan messuostokset painavat yhteensä? Kymmenen kiloa menee heittämällä rikki viimeistään siinä vaiheessa, kun vuorossa ovat Puhdistamon, Foodinin ja Cocovin osastot :D Osastoilla on yleensä tarjolla reippaasti maistiaisia, joten jos välipalan tarve iskee tai suklaahammasta alkaa kolottaa niin suunta on selvä ;)

Tärkein messuvaruste on hyvät kengät. Nimimerkillä ”en oppinut kerrasta”.

Nähdään messuilla! <3 Oletko sinä tulossa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *